上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.9k

你的分享很正,我和我的sl間中也有玩,不過我喜歡用後入式多些呢!!:smile_38:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-30 09:13 PM 發表 查看引用來源

女上男下.......嘩...我超鐘意呀...又唔使我郁....哈
有d好似比女食既感覺:smile_30:
男仔一定鐘意呢招架啦~唔洗操勞又有得爽~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-30 09:18 PM 發表 查看引用來源
你的分享很正,我和我的sl間中也有玩,不過我喜歡用後入式多些呢!!:smile_38:
後入式視覺上係好D~:smile_47:

好, 下次同我個傾下玩下先.....哈哈...
我就試過前插, 後用手指, 狗仔咁入囉

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:59 PM 發表 查看引用來源

我係架~叫床叫得多把聲都響亮了不少~
你真係好似好吸引咁wo~:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:20 PM 發表 查看引用來源

後入式視覺上係好D~:smile_47:
係吖!!而且個主動係男方度!!:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:19 PM 發表 查看引用來源

男仔一定鐘意呢招架啦~唔洗操勞又有得爽~
而且視覺效果幾激架,看着她那對波拋下拋下咁:smile_40:

引用:
原帖由 talkative002 於 2009-1-30 09:26 PM 發表 查看引用來源
好, 下次同我個傾下玩下先.....哈哈...
我就試過前插, 後用手指, 狗仔咁入囉
你比呢篇野佢睇~引下佢~

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 09:26 PM 發表 查看引用來源
你真係好似好吸引咁wo~:smile_13::smile_13::smile_13:
好似好吸引姐~實際上麻麻地咋~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-30 09:32 PM 發表 查看引用來源

係吖!!而且個主動係男方度!!:smile_38:
哈哈~大男人~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆