上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  8.3k

引用:
原帖由 davidletterman1 於 4-2-2009 15:01 發表 查看引用來源

明明熱刺上年傾開既:smile_39:
已經都執倒件柏夫尤真高啦...仲想點呀??:smile_40:

引用:
原帖由 davidletterman1 於 2009-2-4 03:01 PM 發表 查看引用來源

明明熱刺上年傾開既:smile_39:
你做艾沙雲既書記咩?咁清楚熱刺傾開
我記得不嬲阿仙奴有跟進咋:smile_46:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-4 02:59 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: http://hk.myblog.yahoo.com/scaablog
有無咁戀威呀,人地聯絡佢球會.......我#

引用:
原帖由 cyruski 於 4-2-2009 15:11 發表 查看引用來源

有無咁戀威呀,人地聯絡佢球會.......我#
係就真係幾威架...

引用:
原帖由 cyruski 於 4-2-2009 15:08 發表 查看引用來源

季初熱刺又真係講到似層層架....

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-4 03:06 PM 發表 查看引用來源

已經都執倒件柏夫尤真高啦...仲想點呀??:smile_40:
呢個一開頭幾似入錯貨 , 好彩呢排有貨交ja

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-4 03:08 PM 發表 查看引用來源

明明一對俄羅斯箭頭咪幾好, 唔係嫌熱刺唔夠班呀嘛
星期六打殘亞仙努

引用:
原帖由 davidletterman1 於 4-2-2009 15:21 發表 查看引用來源

呢個一開頭幾似入錯貨 , 好彩呢排有貨交ja
就算係佢成名既歐國盃...我都唔覺佢有咩表現啦....
你依家覺得佢有貨交都算好彩喇......

引用:
原帖由 davidletterman1 於 4-2-2009 15:22 發表 查看引用來源

明明一對俄羅斯箭頭咪幾好, 唔係嫌熱刺唔夠班呀嘛
星期六打殘亞仙努
唔打佢佢都經已好殘

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-4 03:24 PM 發表 查看引用來源

唔打佢佢都經已好殘
講得好 , 可惜熱刺仲殘:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆