上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.0k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-31 02:09 AM 發表 查看引用來源
你意思系早D上客房?
唔係,o黎得就要攞房架啦,玩完先去攞房有無問題?

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-31 02:14 AM 發表 查看引用來源

唔係,o黎得就要攞房架啦,玩完先去攞房有無問題?
我8點系888房派房,你太早去,我唔系到,囉唔到房,佢地認我!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-31 02:09 發表 查看引用來源
你意思系早D上客房?
佢係 F.I .T. check in

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-31 02:28 發表 查看引用來源
我8點系888房派房,你太早去,我唔系到,囉唔到房,佢地認我!
佢係夜啲到...到咗先自己 check in....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-31 02:29 AM 發表 查看引用來源

佢係夜啲到...到咗先自己 check in....
自己去酒店攞房會唔會煩左d,團長?

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-31 02:32 AM 發表 查看引用來源

自己去酒店攞房會唔會煩左d,團長?
即時你囉團房定自已買房?自已去買就貴少少,可能滿晒無房比你,如團房就要我囉左先比得你,系唔同的!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-31 02:38 發表 查看引用來源
即時你囉團房定自已買房?自已去買就貴少少,可能滿晒無房比你,如團房就要我囉左先比得你,系唔同的!
再唔係又去康記...:smile_44:

:smile_30: 好多人呀,
團長, 新年快樂!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-31 02:38 AM 發表 查看引用來源
好,明白晒,即係唔要團房,到時真係o黎先萛,唔該團長

我上唔上都send 個sms俾你,唔該,
訓覺囉,早抖:smile_46:

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-31 03:23 發表 查看引用來源

好,明白晒,即係唔要團房,到時真係o黎先萛,唔該團長

我上唔上都send 個sms俾你,唔該,
訓覺囉,早抖:smile_46:
good night la..

hope can see you tomorrow la...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆