上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2008-12-4 11:10 AM 發表 查看引用來源

小朋友!你要記住今日你所講既嘢
       一定要做到呀!
:smile_30: 如果唔係你就同我哋呢D世俗人冇分別
你係其中一個:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 Kelly_Li 於 2008-12-4 10:25 PM 發表 查看引用來源

1. 咁你一生人係咪打算只做一次?? 結婚後,第一次做愛..同第 n 次做愛都一樣唔同架 wor..
2. 你講到自已咁高尚... 估唔到你會咁諗... 咁你去愛一個人就係要站係佢個邊架 la...
咁就算比你搵到個處女,佢之前拍過拖..俾左 "初吻" 別的男人... 你又怕唔怕俾人話 "執二灘"??
3. 我完全唔同意你話.. 唔係處就唔貞潔 lor...
4. 你講到咁神聖.. 我諗你都唔會手淫啦~~!! 因為呢樣野太污穢啦~!
你不如話隻手比別的男人掂過就怕比人話執二灘呀:smile_30:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-9 09:47 AM 發表 查看引用來源
吊你啦 on 9 仔, 邊個話你聽我有四圍去拈花惹草?我結左婚, 個仔都 8 歲喇, 家下我好能幸福, 無你咁能 on 9, 響度玩分身, 自問自答, 食能屎啦你 !
你一定冇啦
你係咪娶左個唔係處女既老婆呀
你個仔係咪你親生架:smile_38:

你果啲係咩思想

處係人都想,但係社會係現實,只好接受!!
這是代表社會進步定退步:smile_39:

引用:
原帖由 全職賭精才子 於 2008-12-16 01:00 AM 發表 查看引用來源

你不如話隻手比別的男人掂過就怕比人話執二灘呀:smile_30:
我睇過你好多個回覆都係將人地既一d論點改一改就當係自己既論點

冇咩說服力:smile_42:

咁我又想問下你  可唔可以解釋下咩叫執二攤???
就咁睇你呢句
可以見到你唔認同~初吻 比人第2個係執二攤

就你而言  你係咪覺得執二攤只係適用係性器官之上??

另外我只覺得你地對尊重女姓方面 有d問題而已

引用:
原帖由 全職賭精才子 於 2008-12-16 01:06 AM 發表 查看引用來源

你一定冇啦
你係咪娶左個唔係處女既老婆呀
你個仔係咪你親生架:smile_38:
同埋如果你真係想辯論既話呢
你d回覆其實重重覆覆犯左謬誤

唔知你知唔知咩係critical thinking呢??

你d謬誤係好commen既謬誤都係 fallacies of irrelevance 不相干謬誤

argument ad hominem  人身攻擊 ( 只係針對方既品格,態度/身份等等因素就判別 人地既論証係錯)

smuggling a fake subject 偷換論題
a)attacking a straw man 刺稻草人    (說話當中  強制認定  別人認同某一個論點)
b)red-herring 轉移視線     ( 回答無關的答案   回避正面回答別人論點)

男人之家,鬧人都要有 d 品,無謂演變成潑婦罵街。

但閣下每每都將人地 d 父母,妻室,兒女,全部搬晒出黎作惡意評擊,足見閣下無論品行,心地,甚至道德,盡是下下等之流。

你要繼續在此獻醜,丟人現眼的話,隨便你,我自問沒有要淪落到和廢物渣滓打交道的地步。

總之, 我無話無係處既女人係有罪,
只係,我唔會選佢做老婆,
做情人就可以, 可以隨時換, 都方便, 最多帶套.
買車都要買一首
買notebook, dc, psp, 書 都要買一首
除非我無錢, 或者無一首市場,
我就會買2首.
不過一首市場都有架bor.:smile_38:

唔知呢, 我覺得唔係處既女人, 係我面前mak 大雙腿, 我都唔知插唔插好.:smile_39:
你知啦, 現在好多人玩one night stand, 同性戀啦, 叫雞啦.
有愛至, 有陰蝨, 有野菜花, 都唔出奇.
愛情真係可以大過生命?
我條命好保貴, 大老.:smile_13:

你講野太煩了.
我們只係講心裡既說話,
雖然你們唔認同,
但不等於全世界人同你人樣既唸法.
重會有知心人.
引用:
原帖由 PIN0704 於 2008-12-16 04:27 AM 發表 查看引用來源

同埋如果你真係想辯論既話呢
你d回覆其實重重覆覆犯左謬誤

唔知你知唔知咩係critical thinking呢??

你d謬誤係好commen既謬誤都係 fallacies of irrelevance 不相干謬誤

rgument ad hominem  人身 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆