上一頁下一頁
發新話題

【瘋人院】徵癲.傻.妄.痴

收藏  |  訂閱
743  7.4k

引用:
原帖由 暈陀陀一舊雲 於 2008-10-6 06:53 AM 發表 查看引用來源

你只識原句copy:smile_39:
你5洗呢d....一個cake搞定la :smile_43:
甘你講佢個大名.....唔係le句唔同幫佢改第2句咩:smile_45:

你又串我:smile_22: :smile_22: 甘你睇下你一個cake攪唔攪得我惦:smile_45:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-6 06:52 AM 發表 查看引用來源

下世有得比我簡我都唔想攬住你lo:smile_45:
最衰你冇得揀...5止下世....今世都冇 :smile_30:

引用:
原帖由 暈陀陀一舊雲 於 2008-10-6 06:54 AM 發表 查看引用來源

對住你咁蠢ge...真係好難理解 你嬲我明架:smile_40: :smile_40:
你連le個字都抄我:smile_22:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-6 06:53 AM 發表 查看引用來源

唔駛對住你...日日是好日:smile_45:

岩岩嘔完而家無胃口:smile_45:
咁我為你好....以後5見你la
陰公la....

引用:
原帖由 暈陀陀一舊雲 於 2008-10-6 06:56 AM 發表 查看引用來源

最衰你冇得揀...5止下世....今世都冇 :smile_30:
我岩岩米講le一世都唔會攬住你lo:smile_45: 唔聽書.....我攬隻豬都唔會攬你:smile_45:

引用:
原帖由 暈陀陀一舊雲 於 2008-10-6 06:57 AM 發表 查看引用來源

咁我為你好....以後5見你la
陰公la....
甘我黎搵你lo:smile_13:
你唔好唔理小77:smile_13:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-6 06:55 AM 發表 查看引用來源

甘你講佢個大名.....唔係le句唔同幫佢改第2句咩:smile_45:

你又串我:smile_22: :smile_22: 甘你睇下你一個cake攪唔攪得我惦:smile_45:
我實冇甘利害:smile_39:

我想就咁攪:smile_30:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-6 06:56 AM 發表 查看引用來源

你連le個字都抄我:smile_22:
我用左好多年la....超:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 暈陀陀一舊雲 於 2008-10-6 06:59 AM 發表 查看引用來源

我實冇甘利害:smile_39:

我想就咁攪:smile_30:
自從果次之後我有好大陰影:smile_13:

引用:
原帖由 暈陀陀一舊雲 於 2008-10-6 07:00 AM 發表 查看引用來源

我用左好多年la....超:smile_45: :smile_45:
原來我地有甘多野都一樣ka:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆