上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.3k

睇完就唔洗出門口 哈哈~~~

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-9-27 06:57 PM 發表 查看引用來源
Angela 唔去選亞姐真嘥晒。个重要1點冇咗,唉!
你又黎啦,講好左reply唔好link埋張相,我編輯唔到架,要去返link度del
上次放相你好似傻左咁copy條link不斷repeat,再係咁以後唔覆你啦

Sorry , 太過興奮, 己delete.

Angela真係幾大個波...
都真係好想睇下你個靚樣.
同睇下你三點靚不靚.:smile_40:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 07:01 PM 發表 查看引用來源

你又黎啦,講好左reply唔好link埋張相,我編輯唔到架,要去返link度del
上次放相你好似傻左咁copy條link不斷repeat,再係咁以後唔覆你啦
佢好聽妳話wor..................hahaha

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 06:53 PM 發表 查看引用來源

咸濕婆 haha
今晚夜啦,睇出門前寫到幾多盡量寫

第一張影得好好,點就無左咁樣會美感好啲,影得真係好靚

娜姐, 還記得妳篇 ons 經歷1 ?

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7214163

最近有冇類似經驗分享吓?

睇來你今日都是出唔到下文

引用:
原帖由 Complacence 於 2008-9-27 07:03 PM 發表 查看引用來源
Angela真係幾大個波...
都真係好想睇下你個靚樣.
同睇下你三點靚不靚.:smile_40:  
try seach images by google can find 佢個樣。

引用:
原帖由 sportcar 於 2008-9-27 08:47 PM 發表 查看引用來源
睇來你今日都是出唔到下文
佢好似重online緊wor.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆