上一頁下一頁
發新話題

愛吞精的好色學生妹 [updates... p7 (再phone sex), p11 (接放學), p12 (比女趙完鬆)]

收藏  |  訂閱
369  169.3k

我都想識

引用:
原帖由 6so1di 於 25/10/2010 14:58 發表 查看引用來源

想你恭喜佢囉...
除左咁你仲可以做乜呢又.... :smile_30:
但d女好神奇ka, 條仔話同佢一齊去落, 去驗孕, 佢地好多都唔肯去架, 淨係一味話要$$$$$

引用:
原帖由 SA女 於 2010-10-25 06:04 PM 發表 查看引用來源

但d女好神奇ka, 條仔話同佢一齊去落, 去驗孕, 佢地好多都唔肯去架, 淨係一味話要$$$$$
錢係萬能架麻....
再多D錢同你真係生返個都得呀.... :smile_30:

引用:
原帖由 6so1di 於 25/10/2010 18:24 發表 查看引用來源

錢係萬能架麻....
再多D錢同你真係生返個都得呀.... :smile_30:
但個b可能唔係條仔~wahaaaaawaha~

引用:
原帖由 SA女 於 2010-10-25 06:36 PM 發表 查看引用來源

但個b可能唔係條仔~wahaaaaawaha~
呢個問題..... 梗係唔包啦..............
除非分期過數... 尾數要驗明........
不過如果真係咁有米... 都唔會搵得到佢黎借肚 ...... :smile_30:

期待你next report

引用:
原帖由 6so1di 於 25/10/2010 18:40 發表 查看引用來源

呢個問題..... 梗係唔包啦..............
除非分期過數... 尾數要驗明........
不過如果真係咁有米... 都唔會搵得到佢黎借肚 ...... :smile_30:
邊個話借肚ar~係屈d白痴食左個肚ar~

有冇後記呀??等緊你呀/_\

引用:
原帖由 maxss 於 2010-10-26 01:44 PM 發表 查看引用來源
有冇後記呀??等緊你呀/_\
哈... 未有喎。同阿學生妹傾緊,但未夾到時間呢...

support...support:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆