上一頁下一頁
發新話題

10月1日 星期五,珠海酒吧狂歡

收藏  |  訂閱
355  18.2k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 02:20 PM 發表 查看引用來源

ON9...一走入黎就問"CC係邊?"咁呀?:smile_o14:
問 "施施尼左未呀" :smile_38:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2010-9-30 02:25 PM 發表 查看引用來源

問 "施施尼左未呀" :smile_38:
你下次幫禾問下企有咩企圖呀嘛...:smile_o08: 禾驚禾同你地去比企地溶左呀:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 02:27 PM 發表 查看引用來源

你下次幫禾問下企有咩企圖呀嘛...:smile_o08: 禾驚禾同你地去比企地溶左呀:smile_o06:
唔會, 至多係幫你古古打結:smile_40:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2010-9-30 02:32 PM 發表 查看引用來源

唔會, 至多係幫你古古打結:smile_40:
:smile_o16: :smile_o16: ...其實典解要搵禾D野黎做PARTY名呢...但係又唔係真架喎:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 02:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16: :smile_o16: ...其實典解要搵禾D野黎做PARTY名呢...但係又唔係真架喎:smile_o08:
因為你........强:smile_o03:

引用:
原帖由 吹水~常樂 於 2010-9-30 02:36 PM 發表 查看引用來源

因為你........强:smile_o03:
禾有幾強...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 01:24 PM 發表

貢有冇問禾去左邊:smile_o12: 你地典答企:smile_o06:
我梗係話你響裡面,欄住D人,又被D女趙左兩下雞心

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2010-9-30 02:05 PM 發表

成班友一早就起晒哄話要埋單走:smile_o16:  
隔泥房話見唔到cc唔腩埋單

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-9-30 02:40 PM 發表 查看引用來源

我梗係話你響裡面,欄住D人,又被D女趙左兩下雞心
有冇貢大獲...:smile_o08: 典解要搵禾牌頭做開田目的呢...:smile_o16:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-9-30 02:43 PM 發表 查看引用來源

隔泥房話見唔到cc唔腩埋單
你同企地講...矛所謂架...矛得走咋嘛~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆