上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

駛唔駛叫我老豆出post讚你阿媽點好玩呀?
明唔明呀,仲問,轉數低呀

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:41 PM 發表 查看引用來源

你而家先出來,你襟兄星矢俾人串到閃左,你先趁冇人敢出來,唉
對你呢D人使閃咩?
覺得你地講野亂七八糟都冇興趣講落去啦!
成日搬D老豆老母出黎,
佢地唔忙既咩?
:smile_03:

都係大賓好玩D,講野有紋有路,
唔似呢D……

引用:
原帖由 蘇法南 於 2009-8-7 11:54 PM 發表 查看引用來源

照你咁講,基本上唔係D咩團!!個個星期都係度,個個星期都係果班人.只不過係一班朋友一齊玩!!都冇咩新團友!!唔怪得團長要出呢個post黎賣下廣告:smile_30:
其實咁都唔奇...一班人有錢到一星期玩贡多晚..長註个場..係好事架..起碼人地玩得起呀:smile_14:

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:57 PM 發表 查看引用來源
駛唔駛叫我老豆出post讚你阿媽點好玩呀?
明唔明呀,仲問,轉數低呀
乜你老豆仲o係度咩?你老母話俾我知佢死左九年喎!:smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fu357 於 2009-8-8 12:02 AM 發表 查看引用來源
其實咁都唔奇...一班人有錢到一星期玩贡多晚..長註个場..係好事架..起碼人地玩得起呀:smile_14:  
無話人地玩唔起,人地玩得開心咪得囉!

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-7 11:57 PM 發表 查看引用來源
對你呢D人使閃咩?
覺得你地講野亂七八糟都冇興趣講落去啦!
成日搬D老豆老母出黎,
佢地唔忙既咩?:smile_03:

都係大賓好玩D,講野有紋有路,
唔似呢D……
你今晚最叻,四哥你都批評0既,睇番d post,好似四哥先搬d爸爸媽媽出黎應酬,冇計個喎

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-8 12:02 AM 發表 查看引用來源

乜你老豆仲o係度咩?你老母話俾我知佢死左九年喎!:smile_14: :smile_30: :smile_30:
唔好離題la,講緊叫我老豆出post好唔好呀

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-8 12:07 AM 發表 查看引用來源

你今晚最叻,四哥你都批評0既,睇番d post,好似四哥先搬d爸爸媽媽出黎應酬,冇計個喎
講乜先後?
你自己冇,

先好話人啦

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-8 12:12 AM 發表 查看引用來源
講乜先後?
你自己冇,
先好話人啦!
冇人撩起,邊會講呀,有紋有路d la,ok,你可以覆R團長前一兩頁個reply嗎271#

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-8-8 12:16 AM 發表 查看引用來源

冇人撩起,邊會講呀,有紋有路d la,ok,四哥係你老友都話,你唔敢覆R團長前一兩頁個reply???
有人撩起就要跟?
咁你唔去殺人放火強姦打劫走私販毒!
佢唔跟就理直氣壯話我!
:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆