上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第25回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-2 12:09 AM 發表 查看引用來源
戲院睇好好多:smile_13:
:smile_o10: 我都知..但會揀D 特別好睇 先入戲院睇lor........:smile_o13:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-8-1 11:51 PM 發表 查看引用來源

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 takmon 評分。
引用:來來來

發表時間: 2009-7-31 11:32 PM
所在論壇: 成人徵友區
所在主題: 【夜遊館】(part 53) 8/8 小鬼,心仔,雀仔 ...
下次打多幾隻字啦, 來來來同大家say 個hi 先

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 12:12 AM 發表 查看引用來源

下次打多幾隻字啦, 來來來同大家say 個hi 先
  我懶ma~~~~~由拒扣~~分我大把....

QQ今晚有無去打邊邊阿?:smile_47:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-8-2 12:12 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 我都知..但會揀D 特別好睇 先入戲院睇lor........:smile_o13:
呱套都值得入戲院睇既:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-2 12:15 AM 發表 查看引用來源
屎臭雀~!!:smile_45: :smile_45:
大家好呀~~!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-8-2 12:14 AM 發表 查看引用來源

我懶ma~~~~~由拒扣~~分我大把....

QQ今晚有無去打邊邊阿?:smile_47:
分數唔係問題, 佢有鋪癮去扣, 我就偏偏唔比機會佢, 等佢冇得落手

有呀...我就係打完邊邊返黎咋嘛

晚安啊... :smile_19: always error

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-2 12:15 AM 發表 查看引用來源
我都覺得值呀

引用:
:smile_o05: 我信你 ka la.

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-2 12:16 AM 發表 查看引用來源

屎臭雀~!!:smile_45: :smile_45:
大家好呀~~!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
貶貶好
唔係出去飲野咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆