上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  445.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-23 12:25 發表 查看引用來源

家姐佢就梗係想啦,有次佢著住條短裙喺酒吧同我飲酒,佢走過嚟我張梳化坐,跟住喺我耳邊細細聲講,細佬我見到你下面脹曬,趁而家人少少不如入後面殘厠扑嘢,你揭高我條裙插就得🤭(第一我係冇扯旗,第二我睬佢都傻)
其實佢同s ...
著得摟屌裙,酒吧坐梳化,
呀家姐唔玩縮裙露底摟屌,
先係奇事啦。。。笑

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-23 12:39 發表 查看引用來源

著得摟屌裙,酒吧坐梳化,
呀家姐唔玩縮裙露底摟屌,
先係奇事啦。。。笑
sp經常都係咁摟屌🤭🤭佢好鍾意喺公眾地方扑嘢,有一次送佢返屋企佢痕到頂唔順同咗我去後樓梯打茄輪摷嘢,佢下面濕鳩曬,我都忍唔住揭起佢條裙,拉開佢條底褲就插入去,最後射完
佢成個閪都係我啲精液同佢啲淫水,夾硬著返條底褲擋住,跟手返屋企清潔🤣🤣
下面嗰張公眾地方露底就係sp🤫佢叫我影㗎🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-23 13:00 發表 查看引用來源

sp經常都係咁摟屌🤭🤭佢好鍾意喺公眾地方扑嘢,有一次送佢返屋企佢痕到頂唔順同咗我去後樓梯打茄輪摷嘢,佢下面濕鳩曬,我都忍唔住揭起佢條裙,拉開佢條底褲就插入去,最後射完
佢成個閪都係我啲精液同佢啲淫水,夾硬著返 ...
玩在公眾露出,那份刺激感。。。,
幾難代替。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-23 14:46 發表 查看引用來源

玩在公眾露出,那份刺激感。。。,
幾難代替。。。
SP公眾露出呢樣好堅架

回覆 3084# mm28 的帖子

師兄你就好啦,大把嘢玩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-23 16:53 發表 查看引用來源
sp係好玩🤭不過佢騎上你上面唔係易應付嘅🤫🤫

附件

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-23 16:53 發表 查看引用來源
出多張紅顏casual wear🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-24 18:11 發表 查看引用來源

出多張紅顏casual wear🤫🤫
普通咁樣著出街都會吸引到人望下😀

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-25 09:57 發表 查看引用來源
普通咁樣著出街都會吸引到人望下😀
呃到下人🤣人哋以為佢30路少婦😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-25 11:38 發表 查看引用來源

呃到下人🤣人哋以為佢30路少婦😍
女人肯保養,後生十年都唔太難。
尼張相,索過唔少姐姐仔。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆