上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-19 23:21 發表 查看引用來源

佢一早打嚟淫聲淫氣開口就問我,細佬有冇掛住家姐呀(屌我爭啲想嘔)跟住就問我呢幾晚邊晚得閒,不如出嚟唱k(佢好鍾意唱歌、飲酒)我問佢你好悶咩?佢話少少啦(擺明暗示想扑嘢)
我話不如我幫你約William出嚟陪下你(佢冇william電 ...
師兄咁勁,佢想再比你屌都好正常吖!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 23:42 發表 查看引用來源
師兄咁勁,佢想再比你屌都好正常吖!😬
我唔覺william屌得家姐唔滿足,william都唔係細J

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-19 23:53 發表 查看引用來源

我唔覺william屌得家姐唔滿足,william都唔係細J
咁佢覺得你勁啲吖嘛!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 23:54 發表 查看引用來源
咁佢覺得你勁啲吖嘛!😬
我次次屌佢佢都會嗌細佬你屌死我啦😆佢係好識點樣引男人

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-20 00:08 發表 查看引用來源

我次次屌佢佢都會嗌細佬你屌死我啦😆佢係好識點樣引男人
咁都係因為你勁啫!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 00:20 發表 查看引用來源
咁都係因為你勁啫!😬
係佢淫,佢會引到啲男人大力啲盡力啲屌佢,咁佢咪有得嘆囉🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-20 00:28 發表 查看引用來源

係佢淫,佢會引到啲男人大力啲盡力啲屌佢,咁佢咪有得嘆囉🤭🤭
咁佢都好識玩,最後得益都係佢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 08:12 發表 查看引用來源
咁佢都好識玩,最後得益都係佢!😬
其實佢對男人都好高要求,長,粗,硬,持久😆不過佢唔知有冇覺得自己要求過高,或者佢真係自視過高😌😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-19 23:21 發表 查看引用來源

佢一早打嚟淫聲淫氣開口就問我,細佬有冇掛住家姐呀(屌我爭啲想嘔)跟住就問我呢幾晚邊晚得閒,不如出嚟唱k(佢好鍾意唱歌、飲酒)我問佢你好悶咩?佢話少少啦(擺明暗示想扑嘢)
我話不如我幫你約William出嚟陪下你(佢冇william電 ...
各位師兄係咪覺得家姐淫到出汁?🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-20 12:57 發表 查看引用來源

其實佢對男人都好高要求,長,粗,硬,持久😆不過佢唔知有冇覺得自己要求過高,或者佢真係自視過高😌😆
咁都正常嘅,所以咪搵你囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆