上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  42.8k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-27 12:51 PM 發表 查看引用來源

因為實在太熱喇,無心機....
如果可以真空出街就好喇.....
唔好諗,直接實行

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-26 07:35 PM 發表 查看引用來源

Sammi首新歌*我們都是這樣長大的 好好聽
多謝新歌介紹。

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-6-27 10:08 AM 發表 查看引用來源

無啦!唔識貼圖。都無謂獻醜😝😝
只是想睇下物件。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-27 12:51 PM 發表 查看引用來源

Why not?

引用:

可以啊  唔穿底底好涼爽

今日好想甜嘢,行行下經過意大利蕃茄,就叫左個蛋糕加杯齋啡坐底食🎂☕️

係我隔離枱有一對男女,見到侍應放低蛋糕嘅時候佢哋都👀望左一陣,跟住就繼續傾計(我塞住耳仔聽緊歌,可能佢哋以為我聽唔到佢哋講嘢):
男:bb,不如買支cream囉🤗
女:cream?咩cream呀?
男:(眼神飄過我個蛋糕)食嗰啲呀,一樽可以噴出嚟嗰啲呀🥳
女:吓?你想點呀?
男:試吓噴入去,睇吓轉唔轉得返出嚟吖😙😚🤤
女:好變態啊你(申手打男個頭)
男:上次你好舒服㗎,唔鍾意咩?
女:𠲖⋯⋯你唔好咁大聲啦🤫🤫🤫,比人聽到呀😳
男:怕咩啫bb,等人地羨慕下你條仔有幾勁嘛,傻豬豬😘
(我打冷震中)
女:我去洗手間先呀bb
男:係咪濕哂呀?
女:🙎🏻‍♂️🤛🏻🤛🏻🤛🏻
男:(whatsapp)bb好掛住你呀,好想見你呀,今晚好想比你服侍下呀💋💋
       好丫,咁我今晚同媽咪食完飯就出嚟搵你啦, BB你真係好啦I love u
(女返唻)
男:bb一陣想食咩呀?不過要早小小食,媽咪頭先打俾我話佢有少少唔舒服,想我早啲返去陪佢😔,sorry呀bb
女:咁不如下次先食啦,你快d返去睇下Auntie啦
男:唔好,難得今日你放假,更係陪多你一陣啦傻豬。不如我地而加去舒服下丫,之後食小小野我再返去陪媽咪,爭取時間好唔好呢?😎
女:(怕醜mode)好啦
女仔埋單
⋯⋯條仔咁就有兩餐食
我真係滴汗,見識小

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-27 06:29 PM 發表 查看引用來源
今日好想甜嘢,行行下經過意大利蕃茄,就叫左個蛋糕加杯齋啡坐底食🎂☕️

係我隔離枱有一對男女,見到侍應放低蛋糕嘅時候佢哋都👀望左一陣,跟住就繼續傾計(我塞住耳仔聽緊歌,可能佢哋以為我聽唔到佢哋講嘢):
男:bb,不如買支cre ...
世界真係唔公平,有人飽死,有人餓死

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-27 06:29 PM 發表 查看引用來源

男:bb,不如買支cre ...
個男仔whatsapp嗰個係咪同一個女仔嚟架? 佢兩個唔係已經食緊嘢咩?Happy完又食?
玩cream唧入去好難清理呀… 油淋淋咁...😝😝😝 同埋我唔覺得識玩cream有幾勁囉…

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-27 06:44 PM 發表 查看引用來源

個男仔whatsapp嗰個係咪同一個女仔嚟架? 佢兩個唔係已經食緊嘢咩?Happy完又食?
玩cream唧入去好難清理呀… 油淋淋咁...😝😝😝 同埋我唔覺得識玩cream有幾勁囉… ...
我諗嗰兩個BB唔係同一個BB 
同埋媽咪應該係冇事
Cream我就唔知啦
勁應該係講緊佢令到阿bb好舒服唔,係啲cream 

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-27 06:52 PM 發表 查看引用來源

我諗嗰兩個BB唔係同一個BB 
同埋媽咪應該係冇事
Cream我就唔知啦
勁應該係講緊佢令到阿bb好舒服唔,係啲cream 
明白晒
個男仔好好樣架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆