上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:52 PM 發表 查看引用來源

呢幾日都玩唔到住啦~m緊~
m緊~玩後門會有咩影響呀:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:53 PM 發表 查看引用來源

同老公定sl玩呀??
我基本上插前後都叫到拆樓咁~
叫得咁燦爛呀:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:53 PM 發表 查看引用來源

同老公定sl玩呀??
住係妳隔離都好喎......成日有野聽..........:smile_30:
不過有得聽無得搞就..............:smile_42:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 08:55 PM 發表 查看引用來源
m緊~玩後門會有咩影響呀:smile_41::smile_41:
唉~本來就無影響0既~但成床血咁點攪呢??
事後清潔又麻煩~
只插後無得前又硬係差D野咁~
咁窒住晒不如索性M後至攪啦~

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 08:56 PM 發表 查看引用來源
叫得咁燦爛呀:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
我係架~叫床叫得多把聲都響亮了不少~

引用:

同老公定sl玩呀??
老公:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-30 08:56 PM 發表 查看引用來源

住係妳隔離都好喎......成日有野聽..........:smile_30:
不過有得聽無得搞就..............:smile_42:
.........就搵條女就地正法.......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:08 PM 發表 查看引用來源

.........就搵條女就地正法.......:smile_30: :smile_30:
要揾個叫得大聲過妳既好難喎...............:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-30 09:10 PM 發表 查看引用來源

要揾個叫得大聲過妳既好難喎...............:smile_30:
哈哈~尤其係女上男下果陣,我自己都覺得好誇但又控制唔到唔叫~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:11 PM 發表 查看引用來源

哈哈~尤其係女上男下果陣,我自己都覺得好誇但又控制唔到唔叫~
女上男下.......嘩...我超鐘意呀...又唔使我郁....哈
有d好似比女食既感覺:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆