上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
752  5.8k

引用:
原帖由 dialolo 於 2008-10-6 01:19 AM 發表 查看引用來源

返過去有k唱,有飯食喎~~
你冇呀:smile_38: :smile_14: :smile_14: :smile_27:

唔好意思 我頭先訓著左 糖糖 你聽日先send番比我丫 唔該晒

引用:
原帖由 千處祈求.千處現 於 2008-10-6 01:22 AM 發表 查看引用來源

你冇呀:smile_38: :smile_14: :smile_14: :smile_27:
乜叉都冇~~:smile_27: :smile_27: 早抖啦~:smile_15: :smile_43:

引用:
原帖由 dialolo 於 2008-10-6 01:23 AM 發表 查看引用來源

乜叉都冇~~:smile_27: :smile_27: 早抖啦~:smile_15: :smile_43:
咁你早D抖:smile_13: :smile_13: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 程式陷阱 於 2008-10-5 10:14 PM 發表 查看引用來源
徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯>返來咯私人聚會性質/
>已報名明單:smile_22:
+P.s. 所有人成功報名與否一律由本人決定。

lolo http://i130.photobucket.com/albums/p269/macaoraym ...
分身呀....................

引用:
原帖由 marinas 於 6/10/2008 10:34 發表 查看引用來源

分身呀....................
ivan入到黎睇到眼凸凸都似,嘿

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-6 01:18 PM 發表 查看引用來源

ivan入到黎睇到眼凸凸都似,嘿
一定呀係呀....之前佢都成日問邊個打邊個, 成日話錯人.....:smile_42:

你都俾佢煩過啦,嘿嘿

引用:
原帖由 marinas 於 6/10/2008 15:47 發表 查看引用來源

一定呀係呀....之前佢都成日問邊個打邊個, 成日話錯人.....:smile_42:

你都俾佢煩過啦,嘿嘿
做咩呀,俾佢話我鬧佢呀,哈
都唔算係煩既.......不過我當時都唔知佢問果個係邊個啫

下星期五去大個女呀,叫ivan早d到呀
妳唔駛講啦

hi~~:smile_35:
冇人0既~~:smile_19: :smile_43: :smile_43:

豬 豬ar:smile_38: :smile_38:
天鵝死哂呀:') :')
wu wu wu wu:smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆