上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.9k

sam...three times within three hour...sounds good

SORRY ! :smile_13:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-23 17:15 發表

三點三食 tea 等到就嚟食晚飯
唔知趕唔趕得切 6點收工前睇到 report

HE HE !!
引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-5-23 17:17 發表
sam...three times within three hour...sounds good

返正題:原黎今次係中出!

不過描述小DEE DEE描述為象拔蚌真係……有點兒那個:smile_27:

SAM哥人地後生女好精力,自己要小心身子啊~:smile_30:

哇原來已經 PO 咗

象拔蚌.....呢,之前阿花叫得多,講慣左 !
多謝龍爺指點......:smile_30:
引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-23 17:18 發表
返正題:原黎今次係中出!

不過描述小DEE DEE描述為象拔蚌真係……有點兒那個:smile_27:

SAM哥人地後生女好精力,自己要小心身子啊~:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-23 05:22 PM 發表
象拔蚌.....呢,之前阿花叫得多,講慣左 !
多謝龍爺指點......:smile_30:
我都叫你阿SAM啦, 跟大家叫希望你唔MIND:smile_46:
你地自已搬出嚟住真好,我女友同我屋企人住,
好局促  我成日驚佢大嗌比老豆老母聽到

話時話,我覺得象拔蚌唔夠貼切
海蔘最似   仲會噴白色液體㖭喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-23 05:12 PM 發表
Update 23 May 2008

琴日晏晝4點幾,去中港城接左GF船,然後返OFFICE ......GF一出閘,第一句問我:衰人,做乜禁掛住佢,半夜三更都打比佢 ?
我即刻扮晒蟹,話:有咩 ! ......
佢話 : 無呀......當我聽錯囉 ! 感 ...
保重。。。。。。。保重

No Problem ! My Friend !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-23 17:29 發表

我都叫你阿SAM啦, 跟大家叫希望你唔MIND:smile_46:
你地自已搬出嚟住真好,我女友同我屋企人住,
好局促  我成日驚佢大嗌比老豆老母聽到

話時話,我覺得象拔蚌唔夠貼切
海蔘最似   仲會噴白色 ...

平安......平安
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-23 17:34 發表

保重。。。。。。。保重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆