上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  72.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-27 07:16 發表 查看引用來源
發問一下:
其實咩野謂之怨婦?
我印象之中係果d 好麻煩好難搞, 全身上下充滿住負能量, 令人想大把大把摑佢果種女人
我理解是一些好想要男人慰藉的女人,而又得不到男人的,又或者是大食到一個男人沒辦法去應付的女人,對一般男性來講這些都是怨婦女🤪🤪🤪

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-27 07:16 發表 查看引用來源
發問一下:
其實咩野謂之怨婦?
我印象之中係果d 好麻煩好難搞, 全身上下充滿住負能量, 令人想大把大把摑佢果種女人
我都會形容家姐為怨婦,原因係佢嘅前夫無論喺婚姻同性生活方便都根本滿足唔到佢,佢一路心存怨恨而且一路都有偷食同報復嘅心,只係一直抑壓喺內心世界,所以離咗婚之後好想搵一個男人去滿足佢
佢一直仲係覺得自己係好有market仲係好吸引男人,自己認為自己眼角好高,仲有好多選擇,但係現實唔係
佢一直想同年紀畀佢後生嘅男人上床,即係佢口中嘅細佬型,因為咁樣佢會好有滿足感.佢一直好裝扮自己保養自己但係吸引嚟嘅只係一班阿伯,所以佢亦有怨氣
佢同佢前夫一直係一啲交功課式嘅性行為一啲刺激咁都冇,所以佢心底裏面好想嘗試下刺激或者同其他男人性交嘅快感!
而且佢年紀大咗喺喺40幾歲開始性慾越嚟越強,甚至到到而家五十幾歲啲性慾都強到爆炸,真係好想要人慰藉
當佢搵到mr right當然係咬住唔放,因為滿足到佢嘅條件,而且佢覺得好刺激
加上佢個人嘅性格問題,其實佢嘅妒忌心好重,好妒忌自己鍾意嘅男人(並唔係佢男朋友)同其他女人一齊玩,或者有性行為所以經常呷醋打毒針
佢唔明白呢樣嘢會令男人好討厭,覺得佢佔有慾好強,甚至會破壞家庭,當然避之則吉啦
以上種種嘅嘢就係點解家姐係一個怨婦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-27 12:18 發表 查看引用來源

我都會形容家姐為怨婦,原因係佢嘅前夫無論喺婚姻同性生活方便都根本滿足唔到佢,佢一路心存怨恨而且一路都有偷食同報復嘅心,只係一直抑壓喺內心世界,所以離咗婚之後好想搵一個男人去滿足佢
佢一直仲係覺得自己係好有 ...
除咗佔有慾強吾好之外,其實家姐都冇錯,無論男女邊個唔想食d後生過自己🤭,加上本身大食,好自然就要搵食,有啲女人性冷感完全唔想做,但家姐佢唔止大食仲肯配合,其實的確係仲有市場😆,呢個世界你揀人人揀你,岩咀形當然想長期食用,就算怨婦都係一個高質怨婦🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-8-27 12:25 發表 查看引用來源

除咗佔有慾強吾好之外,其實家姐都冇錯,無論男女邊個唔想食d後生過自己🤭,加上本身大食,好自然就要搵食,有啲女人性冷感完全唔想做,但家姐佢唔止大食仲肯配合,其實的確係仲有市場😆,呢個世界你揀人人揀你,岩咀形當然想長期食用 ...
sp同家姐完全唔同,佢從來唔會妒忌、破壞或者打毒針!佢除咗係炮友亦都同我係一個好交心嘅朋友
大家好明白大家嘅關係,佢從來都唔會干涉我同我老婆或者其他女人嘅嘢,所以就算佢同其他男人仆嘢,我同樣亦都唔會妒忌或者干涉,大家係平等嘅
如果淨係講玩sp畀家姐有過之而無不及,就算有一日我同sp唔再繼續咁嘅關係,大家都冇問題,因為一早知道遊戲規則

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-27 12:35 發表 查看引用來源

sp同家姐完全唔同,佢從來唔會妒忌、破壞或者打毒針!佢除咗係炮友亦都同我係一個好交心嘅朋友
大家好明白大家嘅關係,佢從來都唔會干涉我同我老婆或者其他女人嘅嘢,所以就算佢同其他男人仆嘢,我同樣亦都唔會妒忌或者干 ...
呢D關係咪正到痺囉,所有男人嘅夢想,師兄有咁嘅人生真係無憾。

引用:
發問一下:
其實咩野謂之怨婦?
蛇蛇你就係令人想大掍大掍插而又插唔到嘅女人🤭🤭

回覆 294# mm28 的帖子

抱歉, 未有時間刨晒D 文   
'家姐' 只係花名定真係你 sister 果個家姐?

如果係後者既話本宮言論要留一手囉   
但樓上果位朋友形容佢為高質怨婦, 本宮不敢苟同
男人唔係咁食架!   要食佢個人要先食佢個心
引埋引埋都係一堆自己唔想要既對象早就該反省一下係咪戰略上有所失誤囉
大食同配合係人地上到床先會見到你既一面, 但引唔到人上床的話呢d quality 有等於冇

當然, 呢款(難服侍既)性格或者可以俾到某部份男人征服既快感,
又或者在男性角度見到床上的你同平時的你判若兩人果種反差帶來新既刺激
但呢種定位你既 client base 注定要細好多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-27 12:48 發表 查看引用來源

...
係佢老婆個家姐🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-8-27 12:50 發表 查看引用來源

係佢老婆個家姐🤭
絕對唔係之前一早講咗,家姐只係一個花名係我一個朋友

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-27 12:48 發表 查看引用來源

...
絕對唔係之前一早講咗,家姐只係一個花名係我一個朋友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆