上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 07:46 發表 查看引用來源

服從其實唔駛好多說話 最重要係配合囉
堅持唔要俾o野綁, 靠自己力量去hold 住俾人打應該要有o既姿勢
要講的話, 比較多應該算係一d 自己請求受罰o既moment
好似薯仔番梘事件咁 佢玩我o既時候(除o左用d  ...
原來係咁⋯我仲以為要講好多服從性嘅說話
我見有d會講「主人、賤奴」咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 08:47 發表 查看引用來源

唔通人地又係咁樣姣你? 有冇扯爛黑c 之後奶落去?
你似係會做呢種行為o既人
我同蛇蛇師姐諗同一樣野喎🙌🏻
佢似會奸笑咁摸人隻腳,再扯爛黑c 之後奶落去😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 08:29 發表 查看引用來源
佢唔粗枝大葉,你就慘啦。首先一定冇咗原味J嘆。
仲有呀,邊度搵條友可以同你一返歸就攞起對腳又聞又錫?
係咪咁講呀。
..........
講奶腳, 咁又講多樣o野你知

冇錯佢係超中意, 佢冇錯係會o係我未沖涼未洗腳之前就擺入口
但只限佢上我屋企搞我果陣, o係佢屋企就唔會

因為我試過 (剛識佢冇耐果期), o係佢屋企赤腳咁走, 過冇幾耐腳板底真係黑色o架!

威逼利誘鬧過屌過之後有所好轉, 到而家終於偶然會自動自覺拖吓地執吓屋

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 09:06 發表 查看引用來源

原來係咁⋯我仲以為要講好多服從性嘅說話
我見有d會講「主人、賤奴」咁
可能關係複雜o左, 既係主奴又係男女朋友/ 老公老婆卦
以前同sp 就會咁叫
而家同大王偶然都會不過唔知幾時開始變o左有求於佢果時先會叫佢主人

"主人~~~ 今晚開會要遲返, 過o黎等我食埋飯先返屋企好唔好?"
"主人~~~ 唔記得o左買牛奶 幫我帶一支返o黎 ok? xxxxxxxxx"

"xxxxxxxxx" 係視乎情況, 即係d 甩漏o野情節嚴唔嚴重/ 頻唔頻密,
比如如果對上一兩日已經有過類似情況跟住咁快又漏o野, 咁就加多句
"今晚俾你罰打屁股 x 籐" / "返o黎幫你啜啜" etc
情趣o野o黎啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 09:43 發表 查看引用來源

可能關係複雜o左, 既係主奴又係男女朋友/ 老公老婆卦
以前同sp 就會咁叫
而家同大王偶然都會不過唔知幾時開始變o左有求於佢果時先會叫佢主人

"主人~~~ 今晚開會要遲返, 過o黎等我食埋飯先返屋企好唔好?"
"主 ...
我覺得有求於佢個陣先叫主人好過成日都咁叫⋯對比大d嘛 🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 10:02 AM 發表 查看引用來源
...
當然有計算埋呢個可能
...
我知。你咁醒,一定有兩手嘅。
只係冇諗到可以咁幽默而得體啫。仲冇到爆粗。
我都學到嘢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 10:47 AM 發表 查看引用來源
唔通人地又係咁樣姣你? 有冇扯爛黑c 之後奶落去?
你似係會做呢種行為o既人
如果唔係office,可能真係會。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 11:11 AM 發表 查看引用來源

我同蛇蛇師姐諗同一樣野喎🙌🏻
佢似會奸笑咁摸人隻腳,再扯爛黑c 之後奶落去😂
咁睇得起小弟?不過,你一定會失望。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 10:43 發表 查看引用來源
咁睇得起小弟?不過,你一定會失望。
覆蛇蛇師姐就話「如果唔係office,可能真係會。」
覆我就話「你一定會失望」
好矛盾喎🤔🤔🤔

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 09:26 發表 查看引用來源

..........
講奶腳, 咁又講多樣o野你知

冇錯佢係超中意, 佢冇錯係會o係我未沖涼未洗腳之前就擺入口
但只限佢上我屋企搞我果陣, o係佢屋企就唔會

因為我試過 (剛識佢冇耐果期), o係佢屋企赤腳咁走, 過冇幾 ...
不知道妳拿什麼威逼利誘大王?
但是說乾淨整潔衛生 家裡不說 專門正規供人住宿的酒店旅館不說 蛇蛇妳的辦公室房間可是唯一一個我敢洗完澡在裡面睡覺和光腳走動的地方
有點好奇大王的又如何

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆