上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.4k

引用:
原帖由 李俊賢 於 2007-11-4 14:23 發表
各位師兄
想問每次add人有時話要驗証號碼同驗証資訊是什么意思???
thx
另外add 人
是否從"搜尋"那裡找?
驗證就係左邊果d 英文和數字  照打就得
是旦打句  妳好呀  就可以啦

引用:
原帖由 zero1988115 於 2007-11-10 12:46 AM 發表
點先會有多D人add?
我都想知喎

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-10-30 07:21 PM 發表

去下載就可以安裝啦
師兄~~小弟係用繁體QQ 2006 Beta II
唔知點解我只入到 QQ 聊天室大廳,一入到聊天室睇唔到人地出既字&郾天室個D人名...
只係一片灰(個心情都灰晒...)

小弟想請教各位輩有冇遇過D咁既問題
同埋典解決呢...

多謝救援...

引用:
原帖由 Kee麼之 於 2007-11-18 18:30 發表

師兄~~小弟係用繁體QQ 2006 Beta II
唔知點解我只入到 QQ 聊天室大廳,一入到聊天室睇唔到人地出既字&郾天室個D人名...
只係一片灰(個心情都灰晒...)

小弟想請教各位輩有冇遇過D咁既問題 ...
e個係2006的問題無法嫁啦~~~
升級2007就無野或者用簡體版2006都可以
不過2007版現在沒繁體版,如果妳係用繁體 wins的話用簡體的話又會出亂碼所以都係無用

教下大家點多人加啦(其實都唔係好想教比妳班死仔搶沙d女我食咩)
第一改名(用可愛的名 eg:卡通人物要大陸都有的放果d,第二可愛的小動物....其他妳地自己自由發揮啦)
第二資料(都係果句自己在那裡在自我介紹果度打  香港~~~多數有女加)
第三主動(無人加妳就自己先去加人啦新手每天都有一定數量加人的限額我以前係一天只能加5-6人,現家唔知啦因為我d Q號現在都級數不低了)
第四q號級數高(每人上線兩小時就是q號掛一天的時間日日上線自然級數高,高級的人都有不少女加,低級也有低級的人加<但低級時加妳的女好多都係老手囡囡,明白無:smile_30: >

呢個POST好啊`~`教曉好多嘢`~

多謝c兄教路

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-11-21 03:04 PM 發表

e個係2006的問題無法嫁啦~~~
升級2007就無野或者用簡體版2006都可以
不過2007版現在沒繁體版,如果妳係用繁體 wins的話用簡體的話又會出亂碼所以都係無用

教下大家點多人�
第一改名(用可愛的名 eg:卡通 ...
天線寶寶

大家好我係用 tm2008 但我fd係香港係用 2006 繁體 我同佢吹水佢話我send比佢係亂碼 點解會咁...........

想問一下關於開通qq 空間問題
我在開通qq 空間網頁填好所有問題,但每次去到最後填驗證碼時都說我參數缺失...
請問有師兄知解決辨法嗎??唔該哂

想問下按D乜制可QQ錄影:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆