上一頁下一頁
發新話題

各位師兄小心...北上夜遊小心老千局

收藏  |  訂閱
314  46.3k

......

引用:
原帖由 鄭子洋先生 於 2011-6-7 02:45 PM 發表 查看引用來源
根本D人 ON 9 傘
本夜遊討論區規則,
都有提示要小心, 會有行騙的情況出現,
本討論區決不負責啦:smile_o01:

無論網上網外, 進行任何活動 (包括但不限於: 交友,交易,約會等等)都要小心, 個人資料更應好好保 ...
中呢d招都係衰on9架啦唔通衰有型咩,咪玩啦師亨.

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2011-6-7 11:06 AM 發表 查看引用來源

其它己PM回覆你們!

事發大約5-6年前,
條友個次跟我團去沙灣金豐盈,
玩到12點幾,
條友口自己電話無電,
問佢坐緊條女借電話用,
當時他還留下一個假LV腰包在K房,(內裏空無一物)
我們不己為意, ...
真該煨 肥賊用流野LV上去博比大陸妹笑咩

肥榮賊個扑街真係影撚衰香港人:smile_30: :smile_30:

Thank you for sharing. Nice warning !

無論網上網外, 進行任何活動 (包括但不限於: 交友,交易,約會等等)都要小心, 個人資料更應好好保護, 以免受騙及蒙受損失.
香港討論區只提供網上平台予註冊會員, 會員自發進行的網上網外活動, 若有任何損失, 香港討論區恕不負責.

金豬開始返擊喇:smile_39:

:smile_o03:  原本企係 煎豬

原來咁多師兄曾經受騙,我想諗吓有冇得集合起來報警!

哇,頂完再睇:smile_39:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2011-6-14 10:55 AM 發表 查看引用來源
金豬開始返擊喇:smile_39:
點返擊??

引用:
原帖由 kelvin223 於 2011-5-30 03:13 AM 發表 查看引用來源
4月頭已有ching吊9佢行騙
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14172606&extra=&page=2
沙灣 NOON K 團
我暈啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆