上一頁下一頁
發新話題

10月6星期2晚[北蒲]玩樂在沙灣唱K Party(接受報名)

收藏  |  訂閱
662  19.7k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2009-9-11 01:30 PM 發表 查看引用來源

遲早俾D PM整霖個台
Post D 相已看不到

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-9-11 03:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_40:  費 sir  你好 !!!

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2009-9-11 03:15 PM 發表 查看引用來源

你好.......大隻蝦

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-9-11 12:52 PM 發表 查看引用來源

一己之慾
麻鬼煩........搞到下下要pm   
午安, 費sir, 唔知我係邊個唔緊要ga.... (藍毛生日只係第一次見面)
唔好咁火, 唔係又要出火!!! :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 milktboy 於 2009-9-11 03:24 PM 發表 查看引用來源

午安, 費sir, 唔知我係邊個唔緊要ga.... (藍毛生日只係第一次見面)
唔好咁火, 唔係又要出火!!! :smile_40: :smile_40:
你描述下.....
條腸粉阿G阿咗....人地出團賺唔賺錢關佢7890樹

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-9-11 03:09 PM 發表

唔係呱???咁無引

引用:
原帖由 milktboy 於 2009-9-11 03:24 PM 發表

你又話打俾我!!!!:smile_41:
你蒲唔蒲頭呀:smile_38:

毛, 去既話最遲幾點話你知??? :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2009-9-11 03:15 PM 發表

蝦餃午安呀:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 milktboy 於 2009-9-11 03:40 PM 發表
毛, 去既話最遲幾點話你知??? :smile_13: :smile_13:
我6:45集合!!
你話呢!!!
其實可到的話幾時打俾我都得!!!
你可自己到場:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆