上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:43 PM 發表 查看引用來源

又出黎獻醜?
冇得駁拿,打得幾隻字,算la,粗口字你拿手d

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:43 PM 發表 查看引用來源

香港又如何,咪又係多得你呢d hai仔先有得笑
你噏乜春呀?傻仔講野真係好難明!

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:39 PM 發表 查看引用來源
係你冇料姐,有料就唔駛打埋d粗口字la,0係大陸你有料玩完唔俾錢走都得呀,更何況一張已經埋左0既單,明唔明呀,細路仔 唔抵得人地有power
嘩..去玩啫..洗唔洗要有權力呀...cp原來咁架....:smile_42:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:44 PM 發表 查看引用來源

我同你老豆先係襟兄弟呀!
你識我老豆,可能你同佢一齊幫襯過你做啄地0既阿媽都唔奇wor
駛唔駛叫我老豆出post讚你阿媽點好玩呀

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:45 PM 發表 查看引用來源

冇得駁拿,打得幾隻字,算la,粗口字你拿手d
我學你咩!你想我駁乜呀?

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:47 PM 發表 查看引用來源

你識我老豆,可能你同佢一齊幫襯過你做啄地0既阿媽都唔奇wor
係咩?唔係好啱喎!組織下先啦!我同你老豆係襟兄弟呀!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:48 PM 發表 查看引用來源

我學你咩!你想我駁乜呀?
我真係唔夠你講架,等陣你講講0下打粗口字我點呀,我唔慣架,d粗口字0甘污糟

你識我老豆,有咩出奇,你都70幾la,可能你同佢一齊幫襯過你做啄地0既阿媽都唔奇wor

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-7 04:52 PM 發表 查看引用來源
我上次跟R團,第日退房酒店話我整爛左個紙巾盒要賠150,我都俾左先然後俾攞番收據俾R,之後R都幫我搞番喇,仲有有時佢收左我地d團費,有幾次都俾我地飲爆左,佢自己都要貼出黎喇,都唔知d人有乜居心成日話有錢人唔ok, ...
照你咁講,基本上唔係D咩團!!個個星期都係度,個個星期都係果班人.只不過係一班朋友一齊玩!!都冇咩新團友!!唔怪得團長要出呢個post黎賣下廣告:smile_30:

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:53 PM 發表 查看引用來源
你識我老豆,有咩出奇,你都70幾la,可能你同佢一齊幫襯過你做啄地0既阿媽都唔奇wor
我同你老豆係襟兄弟呀!究竟你明唔明呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆