上一頁下一頁
發新話題

幾經波折的第一次見面~ 就第一次內射進後門~

收藏  |  訂閱
110  22.2k

引用:
原帖由 lazycute 於 30-4-2009 11:20 AM 發表 查看引用來源
:smile_44::smile_13:吾用吾怕有病...
後門 ~ 又真係驚左 d  :smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-30 11:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_43: :smile_43: :smile_43: 好有機ar.....
:smile_13:有bb都吾怕...有病先怕...:smile_27:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:23 AM 發表

知更姐...試過未:smile_41:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_27:前后都怕....

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 11:24 AM 發表 查看引用來源

知更姐...試過未:smile_41:
試 d 咩? :smile_27:

引用:
原帖由 lazycute 於 30-4-2009 11:26 AM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_27:前后都怕....
正常黎講~ 後門無前門咁濕潤~ 會容易磨損~
所以~ 肛交 危險 d :smile_13:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:27 AM 發表 查看引用來源

正常黎講~ 後門無前門咁濕潤~ 會容易磨損~
所以~ 肛交 危險 d :smile_13:
:smile_27::smile_13:我都係怕有病,.
:smile_42:肛交未接受到

引用:
原帖由 lazycute 於 30-4-2009 11:28 AM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_13:我都係怕有病,.
:smile_42:肛交未接受到
未接受到咪唔好試囉~ 又唔係一定要既~
唔肛交都仲有好多種交 :smile_47:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-30 11:24 AM 發表
:smile_13:有bb都吾怕...有病先怕...:smile_27:
生病好ugly...看之前大少個post...嘔:smile_19:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:32 AM 發表

未接受到咪唔好試囉~ 又唔係一定要既~
唔肛交都仲有好多種交 :smile_47:  
仲有咩ar...我見識少..教教我耶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆