上一頁下一頁
發新話題

男友.17歲

收藏  |  訂閱
68  12.2k

引用:
原帖由 reginasum 於 2009-5-5 12:42 PM 發表 查看引用來源

em..雖然我地仲細..但我有諗過比佢既..
係sex以外我地感情好好,, 未一齊之前都係best fd
我信佢真心對我既..
失左比佢我都唔會後悔既,, 至少佢永遠係我最好既朋友

我只係擔心2樣野:
1) 佢想要sex黎肯定自 ...
到時你好驚會好痛..,咁咪你用口吹佢的小兄弟。

係邊到摸呀你地
仲要係第1次見面就做咁既野!
你2個真係叻呀!!!!!

引用:
原帖由 VicToR212 於 2009-5-5 01:36 PM 發表
係邊到摸呀你地
仲要係第1次見面就做咁既野!
你2個真係叻呀!!!!!
邊個話第1次見面呀?!?!
我地係同學黎..

引用:
原帖由 hello_doraemon 於 2009-5-5 11:05 AM 發表 查看引用來源

咁又唔駛咁快用手、口住...
話哂都仲細個..

呢d等大... 穩定d都唔遲..

而家可以同佢傾傾呀...
我相信你男朋友係乖仔來既...

* 可能都係因為佢細過有咁既經歷..
先出現咁姐.. 可以再睇多一排... 睇下佢點..
見你地而家都冇咩問題...
教壞細路唔好意思XD
確係應該謹慎D~

其實有時唔好覺得奇怪
喺AV入面都有唔少涉及男人ge元素
例如話好多個"汁男"圍住個女優射精(即所謂ge猛潑)
同埋用一d極醜ge男優去提升男人自豪感/代入感

雖然未必個個都受呢d "gay gay地" ge元素
但都可以反映...
其實睇AV、甚至係性幻想都唔抹甩"男人"呢個元素

所以妳男朋友會諗男人
好正常~
未必關人際問題事

不過如果妳都係驚佢gay
咪問下佢:你接唔接受到同男人kiss啊

我諗就算對男人有性幻想
佢都未必接受到呢樣野~~

你地諗清楚係唔係真係要第一次囉
第一次都係諗清楚好d
(不過我都未有第一次=.=)

引用:
原帖由 lost_ed 於 2009-5-5 10:46 PM 發表 查看引用來源

教壞細路唔好意思XD
確係應該謹慎D~

其實有時唔好覺得奇怪
喺AV入面都有唔少涉及男人ge元素
例如話好多個"汁男"圍住個女優射精(即所謂ge猛潑)
同埋用一d極醜ge男優去提升男人自豪感/代入感

雖然 ...
佢真係真係從來都唔睇av架
一次都未睇過..
只係憑想像(睇d西片既親密片段, 聽父母叫床)

唉.. 其實我比唔比佢好呢
佢呢排係咁叫我同佢做愛(唔係即刻, 係都考完試先, 因為佢一定會分心)
我默許左.. 但都驚驚

引用:
原帖由 reginasum 於 2009-5-5 11:19 PM 發表 查看引用來源

佢真係真係從來都唔睇av架
一次都未睇過..
只係憑想像(睇d西片既親密片段, 聽父母叫床)

唉.. 其實我比唔比佢好呢
佢呢排係咁叫我同佢做愛(唔係即刻, 係都考完試先, 因為佢一定會分心)
我默許左.. 但都驚驚 ...
我意思係有d男人心入面潛藏對同性ge幻想並唔稀奇~
唔一定要睇過先有

其實講真丫...
如果真係咩經驗都冇
仲要連av都未睇過
我覺得咁樣俾佢真係幾危險

首先... 雙方對性ge基本認知都冇
點做啊?
起碼最先都要令女方下面濕滑先啦
=>呢個係物理需要

喺咁嘅情況下
大家只會越黎越緊張
一係做唔成
一係痛到妳死...Orz

至於點樣解決呢個問題...
我自己真係靠睇av學識一d基本的
所以第一次先不至敗興收場
妳自己要諗諗喇

咁不如等到雙方都 18 先至再考慮囉

引用:
原帖由 lost_ed 於 2009-5-5 11:28 PM 發表 查看引用來源

我意思係有d男人心入面潛藏對同性ge幻想並唔稀奇~
唔一定要睇過先有

其實講真丫...
如果真係咩經驗都冇
仲要連av都未睇過
我覺得咁樣俾佢真係幾危險

首先... 雙方對性ge基本認知都冇
點做啊?
起碼最 ...
我成日都有睇av架..
因為我想了了解男人多d
同埋想幫幫佢.. 將佢變返100%直!

問題係佢下面真係好大
直徑都有5cm咁粗,, 好似av d黑鬼咁=.=!!!
果日佢扯左, 除左褲比我摸下佢
但無幫佢打出住.. 佢扯住咁想著褲都著唔返
拉都拉唔埋..=.=!!!
冷靜左好多都仲係一大look突起..
又粗又長.. 粗先得人驚.. 點塞咁大舊野入去呀? 會爆架wor

但size呢d野無得改..
可以點prepare個前戲呢?

其實依家同佢make out都幾high..
佢好識摸到我舒服(可能係加埋d溫柔同關顧啦).. 我都好濕
不過到真係攪時又可能係另一回事(?)

引用:
原帖由 HH1412 於 2009-5-5 11:37 PM 發表 查看引用來源
咁不如等到雙方都 18 先至再考慮囉
佢岩岩18左luuuu
我考完試咪18 lorrrr佢話考完試同我做...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆