剛剛撞到我一生人最尷尬噶事>.<教我解決

收藏  |  訂閱
32  7.4k

同屋企人一齊睇....性教育:smile_34:

睇A片就冇咩特別,咁大個人都會明白嘅,但「搞嘢」即係指咩呢?扑緊嘢?打飛機?意思唔清楚,好難回應。:smile_41:

引用:
原帖由 信長一世 於 2009-4-3 04:54 PM 發表 查看引用來源

你出post嘅日子係4月1日, 時間係11:18pm, 但你話發生嘅時間係11:20pm......................

遲就遲啲.......................愚人節快樂
我出post電腦時間係12:58
forum時間唔準嫁=.=

無問題,早熟

真係慘...鎖門啦下次唔該!!

等屋企冇人先打嘛
XDD

引用:
原帖由 nec28f 於 2009-4-2 09:48 AM 發表
pretend nothing happened... and if they dun ask then you dun have to say anything...

之前有個post, 個男仔準備射時佢阿媽開門入來... 點知佢阿媽就咁見正左個仔射既moment.... 又噴又流野, 成地都係... 咁佢 ...
點打飛机打到又噴又流野...:smile_45: :smile_45: :smile_45:
吾係射出黎 ga 咩...:smile_43: :smile_43: :smile_43:

等人訓晒你先打飛機嘛!傻仔,
我成日都咁啦!
好正常,依家唔睇先唔正常!

引用:
原帖由 aresares 於 2009-4-1 11:18 PM 發表 查看引用來源
今年17歲= =剛剛被屋企人看到我...........看A片同埋........搞野
救命啊...
教我點處理呢種問題......尷尬ing......4月1日11:20.....
我細過都試過比阿媽發現我睇鹹網同鹹書!果時覺得好尷尬,唔想一齊食飯,不過大過冇嘢羅,阿媽係人,佢都明男仔係咁既,不過我始終覺得比阿哥/細佬發現好d,如果夠friend可以一齊欣賞.........

引用:
原帖由 紀律小生 於 2009-4-6 03:44 AM 發表

我細過都試過比阿媽發現我睇鹹網同鹹書!果時覺得好尷尬,唔想一齊食飯,不過大過冇嘢羅,阿媽係人,佢都明男仔係咁既,不過我始終覺得比阿哥/細佬發現好d,如果夠friend可以一齊欣賞.........
你阿媽當時有咩反應, 我比阿媽發現夜晚睇鹹野, 佢即刻問我你睇緊鹹野呀, 又吹我訓
我試過比人撞破三四次,

前往最後回覆