上一頁下一頁
發新話題

高潮連番的淫亂情人節*

收藏  |  訂閱
41  14.4k

引用:
原帖由 alcar 於 2009-2-25 09:08 AM 發表 查看引用來源
有食吾食罪大惡極吖嘛
:smile_13::smile_13:駛吾駛啊

引用:
原帖由 sinibon 於 2009-2-25 03:26 AM 發表 查看引用來源
今年係我同男友拍拖年幾以0黎第一次正式慶祝情人節~ 而呢個第一次已經離唔開sexxxxx lu~~ 仲要搞足三次半!!:smile_40:

當日我著0左件透透地ge 連身裙 ( 話明透透地, 0甘梗係著底裙打底ga 啦~) 去男友家會合先~  ...
thanks, good

情人節好好feel, support

wa,大食妹,妳咁大食要搵定幾個後備wo:smile_38:

可謂半次:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 肥周仔 於 2009-2-26 12:22 AM 發表 查看引用來源
可謂半次:smile_38: :smile_38:
即係插插0下, 未射就林0左...:smile_13:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-2-25 11:59 PM 發表 查看引用來源
wa,大食妹,妳咁大食要搵定幾個後備wo:smile_38:
haha~ 我要我男友就夠~~
接受唔到男友以外ge 人同我搞~~ :smile_45:

睇到人硬晒!!!

好正既分享

引用:
原帖由 sinibon 於 2009-2-25 03:26 AM 發表 查看引用來源
今年係我同男友拍拖年幾以0黎第一次正式慶祝情人節~ 而呢個第一次已經離唔開sexxxxx lu~~ 仲要搞足三次半!!:smile_40:

當日我著0左件透透地ge 連身裙 ( 話明透透地, 0甘梗係著底裙打底ga 啦~) 去男友家會合先~  ...
:smile_30:妳條仔有冇周身骨痛~??

你地就好.....我條女俾我插2次都話身都起唔到腳都軟晒你地俾條仔扑3次都仲咁精神....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆