上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  8.0k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-20 04:03 PM 發表 查看引用來源

我明, 但下午係婆婆湊, 我未必控制到....:smile_44:
所以未要整個schedule比佢跟lor, 抑係整完我比你過目一下??:smile_41:
介紹一本參考書我睇下先啦, 一本可能已經要好耐至睇完架 睇唔夠一頁我可能已經slee ...
........我要搵下咩書啱你呢個case...因為我個陣讀教育學院時睇好多, 但我唔記得d書名啦:smile_13:

我而家要返班房做野, 我聽日再同你傾, 88:smile_43:

引用:
原帖由 fish999 於 2009-1-20 03:58 PM 發表 查看引用來源

又可能你地講故事的方法唔夠吸引, 所以佢無心機聽, 其實係好多好多因素...........:smile_13:
唔怪得我呃唔到囡喇:smile_39:阿#講故仔一流:smile_44:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-20 04:04 PM 發表 查看引用來源

2月1 號咪見到囉.....
:smile_44: 去我屋企拜年算把啦, 買d海味黎好喇

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-20 04:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 去我屋企拜年算把啦, 買d海味黎好喇
好呀,家下d海味好平啫

20090125(年三十)鄧梓峰
1000通州街白色衫
天文台預測得十度

billy- 到:smile_44:
dee-唔黎(過年前好%忙)
man-到
jay-
大腸-唔黎
中越-到
free-
奇-唔黎
長瀨-
基斯-

Sor 呀:smile_30:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-1-20 16:48 發表 查看引用來源
20090125(年三十)鄧梓峰
1000通州街白色衫
天文台預測得十度

billy- 20090125(年三十)鄧梓峰
1000通州街白色衫
天文台預測得十度

billy- 20090125(年三十)鄧梓峰
1000通州街白色衫
天文台預測得十度

...
你又好%忙咩?!:smile_27:
我唔記得左你果個金錢豹清潔日:smile_30:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-1-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

俾人清晒喇:smile_27:  我淨係買左三對鞋兩件jacket:smile_44:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-1-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

係睇佢覆d野就知佢忙到傻...:smile_40:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-1-20 05:05 PM 發表 查看引用來源

俾人清晒喇:smile_27:  我淨係買左三對鞋兩件jacket:smile_44:
都叫掃到d好野丫

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-20 05:09 PM 發表 查看引用來源

都叫掃到d好野丫
puma d 鞋其實好難睇得啱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆