上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

唔駛急呀,ching,慢慢打喇打得長細d喎,support

waiting for your report :smile_38:

點解唔發去愛情區????無野體既:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 hyuanhan 於 2008-12-14 04:30 PM 發表 查看引用來源
點解唔發去愛情區????無野體既:smile_38: :smile_38:
因為呢段往事其實當時我係好想攪架!!!而且個一刻係佢引領我進入呢個狀態....

四年後既今日......

現在既我同佢4年幾無見喇.......但每當佢每年既生日我都會SEND 句 『HAPPY BIRTHDAY!』比佢而每一次我都有機會同佢係SMS 傾幾句

記得頭兩三年可能佢層經唔見過電話.....所以無左我個NUM...佢都會問我『WHO A U?』咁當然我都會話返佢聽係我.......

直到今年佢生日....如往年一樣我都會SEND SMS 比佢.....

不過今年同往年有D唔同....佢雖然唔肯定係咪我.....但佢有係SMS 問:『ARE U XX XXX?』當然我亦回覆佢:『YES AR^^』

而之後佢就再覆返我:『I SAVE YR NUM IN MY MIND!』

雖然簡簡單單既一句.....亦唔代表乜野但我已經好開心!

她現在有一要好既男朋友好似都拍左好耐架喇......在此祝福佢永遠『幸福快樂!』

回覆 4# 的帖子

係丫打到7點幾之後訓 訓醒左又再打點知打完過晒字數.....又要再重打.....呢家打到下午5:15分完成

RE:5,6,7,8,9,10,11,12,13,14

多謝各位咁有耐性去睇我既分享!

老土D講
不在乎天長地9 只在乎曾經擁有呀嘛
咁都唔試下一齊既

引用:
原帖由 vans471 於 2008-12-14 05:32 PM 發表 查看引用來源
老土D講
不在乎天長地9 只在乎曾經擁有呀嘛
咁都唔試下一齊既
唔知係咪真係太長睇到你眼花@@”SORRY....

唔係我唔想一齊....係個女仔唔想.....

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-14 05:35 PM 發表 查看引用來源

唔知係咪真係太長睇到你眼花@@”SORRY....

唔係我唔想一齊....係個女仔唔想.....
我諗緊點解個女仔唔試下呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆