上一頁下一頁
發新話題

~~我個friend而家上親大陸叫雞都好自卑!!!!~~~

收藏  |  訂閱
103  6.5k

引用:
原帖由 yw613a 於 2008-11-27 12:00 PM 發表 查看引用來源
咁撚攪嘢!容セ易深圳以後冇雞叫,全部俾太子包起!
吾好問我, 上去問d女最實際, 睇下而家上面乜嘢行情, 港燦有幾矜貴???

Thanks for sharing :smile_27: :smile_43:

引用:
原帖由 死過再翻生 於 2008-11-27 12:05 PM 發表

吾好問我, 上去問d女最實際, 睇下而家上面乜嘢行情, 港燦有幾矜貴???  
我好想知...如有囡囡問你....呀老細....請問你係邊樹人呀.....咁你點答呢?

引用:
原帖由 goldpeak 於 2008-11-27 11:58 AM 發表 查看引用來源

無用ka....剪左條JJ一了百了...唔係等下個件豬扒老姑婆搵到件大劉咁o既就一能樣飛起"你"..........個Fd啦............:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 可能佢原本就冇jj呢

引用:
原帖由 死過再翻生 於 2008-11-27 11:17 發表 查看引用來源
佢行年29, 冇車冇樓, 上開去玩都五、六年, 但近年佢話上親去玩, d女都係西口西面對佢, 想同d女玩熟d開下玩笑, d女都叫佢收皮…..何解呢????
我就點醒佢, 去開夜場, d大陸暴發户大子黨左一部benz, 右一部BMW,  ...
多能餘. 我有錢洗能上去包佢地. 貪佢地淨識上床呀. .................
咪能天真啦. 一分錢一分貨 ................. 再講我上去玩唔係耐. 不過就唔多見 d 咩 benz 黨物黨 . 樣能衰衰想搏大霧既就見唔少..................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 分身~茶 於 2008-11-27 11:32 AM 發表

同意. 你最好過返百零二百萬俾你friend啦 . 如果唔系佢好快自卑死 :smile_38:
YES + Yes:smile_13: :smile_13:

樓主你係吾係"C覺失調", 昨天又話自己FOC吊hi(實際跌RMB400), 仲話教D CHING Tim. 今日又整個濕9post出黎. 你up mud 撚野ar? 係吾係冇工開, 冇明友, 冇hi 吊. 所以傻撚左ar. 我係你就X撚左算, 做人做到禁失敗:smile_34:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-27 01:23 PM 發表 查看引用來源

多能餘. 我有錢洗能上去包佢地. 貪佢地淨識上床呀. .................
咪能天真啦. 一分錢一分貨 ................. 再講我上去玩唔係耐. 不過就唔多見 d 咩 benz 黨物黨 . 樣能衰衰想搏大霧既就見唔少....... ...
你去親都係d低級架步, 就緊係未見識過啦!!! 我住關口對面, 淨係泊喺我樓下都已經有2BMW 7, 其它都係𠴱d 什么AudiVWToyota Crown!!:smile_34:

因乜事會自卑,平有平玩

死能左佢 is one of the ways to fix it..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆