上一頁下一頁
發新話題

cp 死城

收藏  |  訂閱
72  7.0k

引用:
原帖由 c米高 於 2008-10-14 19:35 發表 查看引用來源

請問會唔會影響到 酒店sn的營業狀況呢 ??
唔該
想唔想要加一陪訓呀???

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-14 07:27 PM 發表 查看引用來源

咩事呀ching:smile_41:
http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/9/1/1/904086/1.html...........ching

多謝師兄報告 !!!

very good bargain wor:smile_15:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-14 10:02 PM 發表 查看引用來源

想唔想要加一陪訓呀???

cacoke大哥
我星期五請左一日假
諗住上cp玩 :smile_40:

首先 ...上午10時到達cp
做一陣自己野先
跟住食中午飯
之後再到匯w or 匯m 試下 (唔知邊間好d ??):smile_41: :smile_41:

最後再到紅c 找找舊相好
如果中午食飯時先book 紅c sn房有無問題呢??
希望6pm 可以走人 :smile_35:

唔該cacoke大哥及其他c兄指點迷津
多謝 多謝

thx for sharing

引用:
原帖由 c米高 於 2008-10-14 22:41 發表 查看引用來源

cacoke大哥
我星期五請左一日假
諗住上cp玩 :smile_40:

首先 ...上午10時到達cp
做一陣自己野先
跟住食中午飯
之後再到匯w or 匯m 試下 (唔知邊間好d ??):smile_41: :smile_41:

最後再到紅c 找找 ...
無問题....call Kiki 呀....駛唔駛要陪訓??

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-14 07:22 PM 發表 查看引用來源
岩岩死左人,係咁上下:smile_27:
你系米有个on九细路重伤起唔到身呀!五姑娘可以帮到你架!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 細路仔祥. 於 2008-10-14 23:00 發表 查看引用來源

你系米有个on九细路重伤起唔到身呀!五姑娘可以帮到你架!:smile_04: :smile_04: :smile_04:
終於出現啦衰佬

岩岩劈死條香港佬呢輪都係咪上去住。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆