上一頁下一頁
發新話題

香港賤男

收藏  |  訂閱
222  15.2k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-26 02:56 PM 發表 查看引用來源

日本妹連打排球既都咁好波:smile_46:  
嘩...好想揸落去...:smile_04:

回覆 19# 的帖子

仁x做幾錢呀???仁x係幾好, 不過好似幾"溶"下!!!

引用:
原帖由 mcdullmic 於 2008-9-26 02:30 PM 發表 查看引用來源
話說三個月前本人同條船分開, 原因係條船比我發現左係皇xx道識左個香港既花靚. 仲比我發現已經同個pk 係出面過夜, :smile_22: 一怒之下當然係想棄船啦, 但係人始終係有感情既動物 (不過最後發覺原來唔係所有人都係,  ...
哩d 人唔死都冇用~

呢D女就算啦!
你真係想做人地水波咩?
等第日條女又見靚仔, 咪又飛你! :smile_42:

引用:
原帖由 花輪 於 2008-9-26 02:41 PM 發表 查看引用來源

基本上,上面夜場識到ge 人
同你係商業社會識到無分別

大家鬥厄,弱肉強食
輸左都無野好講
花輪...講得好精境
只不過唔係個個人咁清醒

really no big deal. No one here is no pk in a sense.

原帖由 mcdullmic 於 2008-9-26 02:30 PM 發表

出黎玩, 唔刻玩得有品d, 好似呢條pk , 同大陸d狼狗有咩分別???? foc就算啦, 仲要比咁多幻想人地, 你開終明義同人地講清楚, 正所謂願者上釣, d無說話好講. 你話同人地結婚又話照顧人地咁, 你有無想過你有無能力先??? 你條pk連自己都照顧唔到呀, 仲話照顧人地, 而家仲攪大人地個肚, 你仲係唔係人呀???你呢d人唔死都無用, bb係無辜架, 係生命黎架, 人地都有呀媽生架, 你條pk對唔對得住人地???

1 Foc                                            你情我願, 沒有話好說,
2 比咁多幻想人地, ,                   正所謂願者上釣, d無說話好講.

3 自己都照顧唔到呀, 仲話照顧人地, 而家仲攪大人地個肚, 你仲係唔係人呀???你呢d人唔死都無用, bb係無辜架, 係生命黎架, 人地都有呀媽生架, 你條pk對唔對得住人地                    最仆街是這個,BB係無辜架, 無能力照顧人請做好安全措施

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
老實講,大家都係互相利用,只不過今次輸家係女方!:smile_39: :smile_39:
都係呢位ching的説話比較公道.
樓主须然我都好理解你的心情.同敬重你的有情有義!
但個女仔真係话該的.教训係用血同淚换來的.
吾通男人比女人呃就.應該!
       女人比男人呢就.賤男!
而且感情真係没边個欠边個的!
女方片面之词.難以盡信!

男人大丈夫真英雄,拎得起放得低。仁至義終嘅話搞掂條船個肚送佢回鄉!功德無量!

係你前女友入錯貨, 賭輸左. 而家你就陪佢一齊輸. :smile_39: 唔怪得人地, 只怪佢唔帶眼識人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆