上一頁下一頁
發新話題

............

收藏  |  訂閱
103  16.2k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-24 00:52 發表 查看引用來源
叫你喺沙灘,除咗件tube top打出對波四圍行仲唔變態呀?
變唔變態睇你喺乜嘢地方,歐洲好多沙灘女仕都興裸曬或裸泳,如果你都打出對波四圍行,我相信唔係得你一個咁樣做,咁唔可以講變態。

回覆 20# gil_324 的帖子

.......................

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-24 00:59 發表 查看引用來源
咁可惜呀!下次再去影過!😬

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-24 01:07 發表 查看引用來源
平時喺香港唔會著tube top,咁嚟到巴塞冇理由唔著啦!裏面仲真空添。
老公見到我咁著都嘩咗一聲,話我著得好索,仲錫咗一啖添。

之後我哋去咗街市食lunch,然後行咗出海皮,我哋仲玩咗一陣兩個轆車添!跟住老公話,不如揸車出去出面 ...
你哋兩個性福滿滿啦!😬

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-24 01:07 發表 查看引用來源
平時喺香港唔會著tube top,咁嚟到巴塞冇理由唔著啦!裏面仲真空添。
老公見到我咁著都嘩咗一聲,話我著得好索,仲錫咗一啖添。

之後我哋去咗街市食lunch,然後行咗出海皮,我哋仲玩咗一陣兩個轆車添!跟住老公話,不如揸車出去出面 ...
師姐寪得咁精彩,唔好話係當事人啦,睇到妳寫的內容都會有無限想像同硬啦

回覆 22# sim888 的帖子

其實師姐老公已經講出重點,咁靚既嘢你哋只得個睇字,我先係擁有。所以我估佢唔介意師姐lpose相出黎。

如果我既另一半好似師姐咁玩得就好

回覆 26# 附近的人 的帖子

佢post相先嘅(有問過我)
之後見你哋有回,佢虛榮心呱

回覆 28# sim888 的帖子

師姐真係好正 好吸引人

回覆 28# sim888 的帖子

正常嘅,有師姐咁嘅質素做老婆,係男人都應該自豪。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆