睇返以前 D港產片(包括三級)都幾鐘意呢個情節 ... 女仔點睇??? 好虐戀 FEEL???

收藏  |  訂閱
30  4.8k

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 10:16 發表 查看引用來源
想問下呢套有無露點?
印象中有,記得個故仔講佢係有錢女,個男主角本身同徐若萱係情侶關係,但個男主角好似為咗錢嘅原因同個有錢女搞埋一齊。

回覆 21# cc19880910 的帖子

如果徐若萱應該拍過兩套露點戲, 其中一套係魔鬼天使, 應該係呢套, 男主角記得好似係黃美琪做小妹妹果套蜜桃成熟時, 做佢家姐男朋友果位

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 14:01 發表 查看引用來源
如果徐若萱應該拍過兩套露點戲, 其中一套係魔鬼天使, 應該係呢套, 男主角記得好似係黃美琪做小妹妹果套蜜桃成熟時, 做佢家姐男朋友果位
其實我都唔記得咗嗰兩齣戲出詳細係講啲咩,亦都好容易撈亂。我對於佢嗰兩齣戲淨係記得有兩個畫面,第一個畫面就係徐若萱喺沙灘同個細路女玩緊,好神奇地佢着咗一件白色吊帶長裙(但係真空),濕水之後真係睇晒,之後個影相佬係咁影佢相,印象中之後佢哋就即場搞埋嘢;第二個畫面就應該係你講嗰套魔鬼天使,就係講徐若萱離家出走喺夜晚落住大雨濕完水之後去咗一間酒吧,跟住俾個男人當眾強姦。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 09:35 發表 查看引用來源

未至於感動卦, 虐戀亦好似講唔通
除非自己本身係中意對方, 想獻身俾人或者純粹想救自己中意既人, 儘管明知對方中意既人唔係自己囉
兩樣都有拉 ...

植敬雯係黃德斌指腹為婚  但未過門既妻子 ,
黃德斌逆反心理  覺得唔係自己選既就要 ,
但植敬雯一直跟住佢 ...

而陳寶蓮 ... 你就當好似<倩女幽魂>既小倩咁
受姥姥控制拉

回覆 24# 代北集團 的帖子

諗起植敬雯對吊鐘即刻起旗, 佢同童玲套太太的情人又係正, 林偉同童玲係STUDIO扑野果段又係好睇(童玲真係好正)

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-23 10:12 發表 查看引用來源
許蓓有套露毛, 但唔記得邊套
同霑叔拍的「不文女學堂」

回覆 26# Nepartak 的帖子

我記得佢另一套係半瞓係張檯到比人除埋底褲吊

啱啱搵到黃造時套色慾追魂, 許蓓差不多全套戲無著衫, 仲有露毛, 真係超正, 忍唔住即J

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-25 08:14 發表 查看引用來源
啱啱搵到黃造時套色慾追魂, 許蓓差不多全套戲無著衫, 仲有露毛, 真係超正, 忍唔住即J
真係唔知當時嘅幕後工作人員點忍

回覆 29# cc19880910 的帖子

對住許蓓,我唔撚信班監製同老板唔吊返鑊

前往最後回覆