突然係度唸 , 其實 ... "深喉" 比 "肛交" 更傷身??? ^.^"

收藏  |  訂閱
30  5.1k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-25 11:43 發表 查看引用來源
唔洗咁字細喎,本少爺嘅有限智慧一睇完都估到,會煮食嘅屋企點會爐頭抽油煙機乾淨
🤣🤣🤣
既然本身飲食清淡,即係可以隨時爆菊啦🙃

都係以前既事啦 而家要嫁雞隨雞囉
老公係個飲食都相對幾重口味既人, 慶幸只係調味方面囉, 唔係話經常食好多垃圾食品果種

菊我係唔會隨時都爆既, 玩太多搞到鬆晒唔太好嘛
通常都係一個月左右俾佢一次, 用黎M 既週期做單位, M完之後果次俾佢揀可以中出或者肛交
通常佢都會揀後者

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-25 11:45 發表 查看引用來源
蛇蛇都係啲重口味嘅M人

我認

幾好笑囉, 自己mood 到位既時候明知對方剛痾完尿或者up 住左成日都想擺入口
但同一個人, 去完廁所唔洗手就掂野食, 或者著過既底褲鞋襪亂咁fing, d 尿射濕馬桶邊唔抹返佢 etc 咁既行為
我會覺得好核突, 甚至會原地爆炸

男人對男人深喉,才堅

引用:
原帖由 yskwok 於 2024-7-25 16:01 發表 查看引用來源

頭先我拎把間尺,試下17cm有幾長,放喺面旁度一度,原來都幾經可以去到好入
所以咪話香港冇乜仔可以深喉到

爆菊都可以中出,點解要揀前面!比我係你老公都揀插後面。再者一個月一次,幾大都爆你後欄
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-26 10:17 發表 查看引用來源

都係以前既事啦 而家要嫁雞隨雞囉
老公係個飲食都相對幾重口味既人, 慶幸只係調味方面囉, 唔係話經常食好多垃圾食品果種

菊我係唔會隨時都爆既, 玩太多搞到鬆晒唔太好嘛
通常都係一個月左右俾佢一次, 用黎 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 14:07 發表 查看引用來源
爆菊都可以中出
No... 危險呀!
見唔到咖啡色野唔等於100%乾淨, 就算唔為人設想, 佢條jj 受細菌感染有排唔用得對我一樣冇著數

再講, 雖然話係自己個菊, 無套拮過入去要再擺入口啜始終有d 抗拒

太多籍口喇!我感覺到蛇蛇你根本唔享受比皇上爆後面。只要你肯投入,一定可以搵到安全嘅無套爆菊方法😁😁😁
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-27 16:23 發表 查看引用來源

No... 危險呀!
見唔到咖啡色野唔等於100%乾淨, 就算唔為人設想, 佢條jj 受細菌感染有排唔用得對我一樣冇著數

再講, 雖然話係自己個菊, 無套拮過入去要再擺入口啜始終有d 抗拒 ...

小弟之前睇過一d 講拍肛交片既事前準備 , 浣腸  擴肛呢d 就梗架拉 , 原來仲要禁食12-18小時
包保無屎出 ^.^"

所以小弟又係度唸 , 會唔會深喉都要??? ^.^"
唔係既話 , 其實好易會插到反胃 , 嘔晒d 野出黎架喎

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 20:48 發表 查看引用來源
太多籍口喇!我感覺到蛇蛇你根本唔享受比皇上爆後面。只要你肯投入,一定可以搵到安全嘅無套爆菊方法😁😁😁

都享受架, 不過係享受入之前既緊張刺激而唔係入既過程咁解
同埋享受完事之後終於鬆一口氣既成就感囉
過程十次有八次都痛到標眼水, 冇傷心事冇壓抑感, 純粹係疼痛痛到眼濕濕, 試過未?
不過皇上係個S, 咁樣玩法佢會極興奮, 所以正如好多人都認為既前穴無套中出更有質感更舒服佢唔係唔知,
但一樣選擇爆本宮個菊

安全無套中出方法係人都知, 先灌腸洗乾淨再用玩具熱身撐鬆少少個菊先插會舒服好多
但咁就滿足唔到皇上做S 既慾望囉
呢個亦係本宮點解咁堅持一月一次既其中一個原因, 要make sure 最緊既狀態俾佢入
要自己都滿足享受同埋有高潮, 可以係其他場合入我前穴

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 20:48 發表 查看引用來源

就算有套肛交 我都接受唔到肛完之後再含😖
點都係沖一沖涼 沖返乾淨先可以放入口

前往最後回覆