想問各位中女或以上姐妹 : 有無幻想過 , 小鮮肉對於自己不能自控 , 強行 ... 左???

收藏  |  訂閱
30  4.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 09:40 發表 查看引用來源

講啫 技術上我覺得好難
o係不情願既情況下同人有性行為, 男性可以係女性未ready 之前夾硬拮入去
但女人好難係男性未ready 前要佢拮自己囉! 未硬之前點塞都塞唔入, 而一旦硬左即係有反應,
有左反應就唔算係不 ...
男人在這方面都是個春袋控制個腦袋,含含吓就會硬架啦😅😅🤪🤪🤭🤭🤩🤩

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-7-22 10:39 發表 查看引用來源
男人在這方面都是個春袋控制個腦袋,含含吓就會硬架啦😅😅🤪🤪🤭🤭🤩🤩
所以 I have a theory
就係出軌偷食的確係男女身上都可能發生, 但分別就係對男人而言偷食來得容易,
學你話齋春袋控制腦袋, 隨時可以話黎就黎, 不過又有一定既機率就係純粹泄慾, 即係該出既野出完之後可以回到伴侶身邊
相反女人則係經過深思熟慮多D, 愛上左另一個先會將身體交俾佢, 一旦交左出去好多時都係已經對原先伴侶死晒心
點氹都氹唔返黎

同意唔同意?

幾個月前去天體酒店,試過有鬼仔行埋嚟,撩我兩公婆一齊飲同玩。
去得就知玩乜啦!
好坦白講,如果後生十年,我好大可能會一齊玩!
但而家心態........小朋友,我生得你出呀! 所以婉拒咗!
BTW個小朋友,真係食得過嘅
老公話如果我唔拒絕,佢ok喎........梗係啦! 個鬼妹叫做靚啦! 但對波唔會比我細同埋.........pink Lin
不過身體啲毛多少少

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 12:11 發表 查看引用來源

就係出軌偷食的確係男女身上都可能發生, 但分別就係對男人而言偷食來得容易,
學你話齋春袋控制腦袋, 隨時可以話黎就黎, 不過又有一定既機率就係純粹泄慾, 即係該出既野出完之後可以回到伴侶 ...
絕對同意.....但都有部分女人只為泄慾,睇中 獵物就千方百計去捕捉,食完一個又一個🤭🤭🤪🤪

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-22 15:49 發表 查看引用來源
幾個月前去天體酒店,試過有鬼仔行埋嚟,撩我兩公婆一齊飲同玩。
去得就知玩乜啦!
但而家心態........小朋友,我生得你出呀! 所以婉拒咗!
老公話如果我唔拒 ...
俾咗系我....食咗先🤭🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-22 12:11 發表 查看引用來源

學你話齋春袋控制腦袋, 隨時可以話黎就黎, 不過又有一定既機率就係純粹泄慾, 即係該出既野出完之後可以回到伴侶 ...
師姐嘅觀點,一針見血。

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-22 15:49 發表 查看引用來源
去得就知玩乜啦!
老公話如果我唔拒 ...
shit... 講到人心郁郁
好矛盾囉, 好似好刺激好淫蕩, 又怕有後遺症又驚玩上癮做壞規矩...

不過如果真係有的話呢, 我都要同美女有互動架

回覆 27# 蛇貴妃 的帖子

Approved , 淨係睇你女女都正

回覆 27# 蛇貴妃 的帖子

女互動係會上癮㗎
上次抓鳳筋
佢哋係會知道你舒服個位喺邊
會將平時嘅你,掟埋一邊
我未試過喺人面前含我老公,同埋喺人面前做愛
老公插入嚟嗰吓,佢一個啜我個波,另一個錫我個咀,我係忍唔住自己伸條脷同佢濕吻!
諗返起都好正!
唔敢再去曼谷了

真係怕變淫婦

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-23 19:44 發表 查看引用來源
女互動係會上癮㗎
上次抓鳳筋
佢哋係會知道你舒服個位喺邊
會將平時嘅你,掟埋一邊
我未試過喺人面前含我老公,同埋喺人面前做愛
老公插入嚟嗰吓,佢一個啜我個波,另一個錫我個咀,我係忍唔住自己伸條脷同佢濕吻!
諗返起都好正 ...
女人越淫男人越愛😍😍🤩🤩

前往最後回覆