上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
304  67.4k

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-7-10 00:59 發表 查看引用來源
怨婦對奶好大
佢係好大波㗎同我老婆對野差唔多🤭呢條女好鍾意露波,平時差唔多次次都露出半邊波,佢好鍾意人哋𥄫佢對嘢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-10 07:53 發表 查看引用來源
識咗大概一個月到啦就食咗
都好快手呀!好唔好砌?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 08:44 發表 查看引用來源
都好快手呀!好唔好砌?😬
都唔算快㗎喇,其實都叫溝咗佢一個月先至屌🤭你睇相都知啦,呢條女大波勁姣,同sp一樣一著咗收唔到掣㗎🤣嗰段時間我同佢屌得好密,好彩嗰時我仲後生,同一時間要應付兩個大波佢同我老婆,真係唔易搞
得閒講下啲過程,其實佢都係因為佢老公有啲陽痿同埋變態,先出嚟偷食

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 20:48 發表 查看引用來源
之前小弟已經有兩個po分享咗老婆、紅顏sp同其他女人有好多師兄話想分享下食女、人妻、中女、怨婦等種種真實經驗同過程
小弟又分享下與及同各位師兄討論下,歡迎各位師兄分享經驗、過程同照片🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️及多多支 ...
當年我21歲,喺網上交友識咗一個19歲嘅女仔(係人哋情婦),約出嚟第二次就已經搞掂咗佢。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-10 08:53 發表 查看引用來源

都唔算快㗎喇,其實都叫溝咗佢一個月先至屌🤭你睇相都知啦,呢條女大波勁姣,同sp一樣一著咗收唔到掣㗎🤣嗰段時間我同佢屌得好密,好彩嗰時我仲後生,同一時間要應付兩個大波佢同我老婆,真係唔易搞
得閒講下啲過程,其實 ...
咁正呀!咁等你慢慢寫啦!😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:03 發表 查看引用來源

當年我21歲,喺網上交友識咗一個19歲嘅女仔(係人哋情婦),約出嚟第二次就已經搞掂咗佢。
19歲就做人情婦?係咪食唔飽出嚟偷食?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:03 發表 查看引用來源

正啦多啲分享下過程或者相片
當年我啱啱結婚,因為工作關係同鍾意蒲好多呢啲艷遇,嗰時真係好多唔同嘢食,曾經試過爭啲搞到畀老婆知
我試過屌過一個人妻,係識咗佢好耐,成日喺同一間酒吧玩,亦都識得佢老公,得閒又講下🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 09:07 發表 查看引用來源
19歲就做人情婦?係咪食唔飽出嚟偷食?
其實同而家嘅女人一樣,一來有性需要,二來又可以搵錢。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-10 09:08 發表 查看引用來源

其實同而家嘅女人一樣,一來有性需要,二來又可以搵錢。
咁係咪好靚女?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-10 09:08 發表 查看引用來源

正啦多啲分享下過程或者相片
當年我啱啱結婚,因為工作關係同鍾意蒲好多呢啲艷遇,嗰時真係好多唔同嘢食,曾經試過爭啲搞到畀老婆知
我試過屌過一個人妻,係識咗佢好耐,成日喺同一間酒吧玩,亦都識得佢老公,得閒又講下🤣 ...
師兄真係食咗好多好嘢!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆