上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1583, #1599, #1604)

收藏  |  訂閱
1.6k  495.2k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 14:24 發表 查看引用來源

十幾年,有好多經驗普通人一定無經歴過,所以我好肯定一世難忘!
咁正呀、咁等你慢慢分享啦!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 18:42 發表 查看引用來源

其實佢有好多相喺叫雞網個論壇出現過,有30K以上人睇過,應該有好多人download過、J過。到最近我喺某啲論壇都仲見有人出。據聞曾經流出過video同wts對話。當然唔係我放上去。我仲俾人話ON9、儍仔、戴綠帽。無所謂,佢都知 ...
你地2個一齊果時 佢出去偷食?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-18 15:41 發表 查看引用來源
你地2個一齊果時 佢出去偷食?
睇落去你會知。因為我同佢啲嘢放咗心入面好耐好耐,一直好想分享。宜家佢又老,我又唔係香港,所以至寫出嚟分享。

Yeah,師兄又有更新,thx q

借問聲師兄圖像係咪Athena本人😂

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-18 15:57 發表 查看引用來源
Yeah,師兄又有更新,thx q

借問聲師兄圖像係咪Athena本人😂
Yes.  正是佢本人。

回覆 25# vin1013 的帖子

我對呢位女士有少少記憶,但係唔記得係乜?我係睇過佢既相定係其他呢?

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-18 17:07 發表 查看引用來源
我對呢位女士有少少記憶,但係唔記得係乜?我係睇過佢既相定係其他呢?
抱歉,我唔識答你呢個問題。佢啲相係另外男人posted。我寫落去會講到。如果你對佢有少少記憶,一係你以前或最近睇過佢啲相或video。。。一係10幾20年前你同佢上過床?😆

要睇埋你後面既故事先可能挽回記憶😏

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 17:23 發表 查看引用來源

抱歉,我唔識答你呢個問題。佢啲相係另外男人posted。我寫落去會講到。如果你對佢有少少記憶,一係你以前或最近睇過佢啲相或video。。。一係10幾20年前你同佢上過床?😆 ...
而家仲可以見到佢啲相或者片?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-18 17:40 發表 查看引用來源
而家仲可以見到佢啲相或者片?
最近仲見到有人posted。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆