上一頁下一頁
發新話題

你地鍾意口交姿勢

收藏  |  訂閱
79  19.5k

我今年40 , 先知口交原來都有分姿勢

引用:
原帖由 小福星 於 2024-5-22 12:15 發表 查看引用來源
69式 最好玩
玩69睇唔倒條女個樣,所以就算玩都會拍片,過後睇番,睇下條女點樣含我碌J...

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-23 11:52 發表 查看引用來源
🪱🪱好識歎。。。但都好嗱高要求🤣🤣🤣
有幾高? 自己幾時快要高潮自己又唔係feel 唔到
唯一可能係心理卦, 覺得唔好意思, 唔敢咁做

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 28-5-2024 15:38 發表 查看引用來源

有幾高? 自己幾時快要高潮自己又唔係feel 唔到
唯一可能係心理卦, 覺得唔好意思, 唔敢咁做
咁🪱🪱like唔like 69架?🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-28 16:26 發表 查看引用來源
咁🪱🪱like唔like 69架?🥰
65分啦 係like, 不過係like 佢作為一個豪華版既quickie
即係全程冇任何插入, 剝光豬坐到對方身上, 純粹用口令對方高潮& 俾對方玩到高潮, 吞乾淨d 體液然後結束 .
前戲同主菜一齊食咁囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 29-5-2024 06:42 發表 查看引用來源

65分啦 係like, 不過係like 佢作為一個豪華版既quickie
即係全程冇任何插入, 剝光豬坐到對方身上, 純粹用口令對方高潮& 俾對方玩到高潮, 吞乾淨d 體液然後結束 .
前戲同主菜一齊食咁囉 ...
係喎。。。我都試過69到女女高潮,睇到個PATPAT典 吓典吓,勁過癮😍😍😍😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-29 08:21 發表 查看引用來源
係喎。。。我都試過69到女女高潮,睇到個PATPAT典 吓典吓,勁過癮😍😍😍😂😂😂
因為69 好似樓上朋友放果張相咁, 你一伸脷出黎正好舔中女仔雙腳分開露出黎既豆豆囉
高潮果陣輕輕一掂都好似俾靜電電到咁, 非常敏感, 既係舒服又酸軟又想逃避又想繼續都唔知點好
呢個時候你應該做既係用雙臂cool 實對方大脾唔好俾佢縮, 整多少少口水係嘴入面, 嘟起嘴唇包住佢既豆豆,
用口水浸住佢然後輕力溫柔咁啜佢, 最好盡快射精啦
嘴入面含住精液去承受高潮刺激真係好正好正, 中意吞精既女人會好like
唔中意吞精果d 相信亦唔係個個受得住長時間豆豆高潮既刺激, 所以唔想掃興, 即係女方頂唔住而停止幫你繼續含,
你都最好盡快完事爽埋佢

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-5-22 16:13 發表 查看引用來源
我喜歡躺著俾佢含,皆因我.....懶
係咪咁樣?😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 29-5-2024 08:55 發表 查看引用來源

因為69 好似樓上朋友放果張相咁, 你一伸脷出黎正好舔中女仔雙腳分開露出黎既豆豆囉
高潮果陣輕輕一掂都好似俾靜電電到咁, 非常敏感, 既係舒服又酸軟又想逃避又想繼續都唔知點好
呢個時候你應該做既係用雙臂coo ...
我會COOL實女女對脾唔比佢郁😍😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-29 11:51 發表 查看引用來源
我會COOL實女女對脾唔比佢郁😍😂
奶到佢高潮為止!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆