上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  108.0k

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2010-4-2 08:52 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 仲唔冇套攪,真係問妳死未
係囉, 後尾唸返都怕怕, 不過佢就無係入面射!

????????good report................but seen not real:smile_41:

引用:
原帖由 loganlam 於 2010-4-2 08:56 PM 發表 查看引用來源
????????good report................but seen not real:smile_41:
真人真事, 不過激旣係後面!

唔好鬧我啦, 都過左去囉. 講出來分享吓者!

出長水遠食野.......

寫得好詳細噃, 樓主必定好回味當時感覺喇

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 07:33 PM 發表 查看引用來源
果時同老公岩岩移民外國, 無乜朋友, 所以成日無野做就上網, 無意用QQ 識左個係美國既留學生, 咁佢係MASTER 所以都好得閒成日可以陪我傾計! 初初都係D生活習唔習慣哩D! 講吓我既生活等等!

有一次,他告訴我他 ...
你住美國那邊?

引用:
原帖由 Siuminghk 於 2010-4-2 10:22 PM 發表 查看引用來源
寫得好詳細噃, 樓主必定好回味當時感覺喇
第一次都係記得好清楚旣! 後面仲有係學校旣露天停車場搞,仲比學校旣校警趕! 係海邊吹比鬼佬睇! 可能係外國地方, 做乜都無人認得, 就大膽左啦!依家唸返真係幾瘋狂!

賣你去私竇做雞你就知死

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 08:48 PM 發表 查看引用來源
我們都沖完涼,佢攬住我訓係佢張單人床度(好彩我地兩個都瘦), 佢無急著行動, 只是在跟我聊天, 然後我們KISS, 感覺到佢好衝動.我地除晒D衫, 就開始瘋狂的做, 佢俐西真係好犀利, 我好快就投降, 我當佢含, 其實我之前未含 ...
你好像玩掛鼓,爽死你呢?

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 10:40 PM 發表 查看引用來源

第一次都係記得好清楚旣! 後面仲有係學校旣露天停車場搞,仲比學校旣校警趕! 係海邊吹比鬼佬睇! 可能係外國地方, 做乜都無人認得, 就大膽左啦!依家唸返真係幾瘋狂!
年少輕狂....係可以理解既...:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆