初試<東方x力>包膠 + 個人compare CP比較/感想

收藏  |  訂閱
31  4.9k

C Hing 都講得冇錯......CA 囡玩起來放D開心D
但靚囡真全唔多....所以如果佢地開完會唔係第一時間去你房:smile_39: .......咁輪到你而食到靚野就真係機會好少啦:smile_13:

唔會去啦; thanks for report

去過 CA 都係 D 囡好玩,過夜o吾會一早走

引用:
原帖由 deathgundam 於 2009-12-28 10:55 PM 發表
多謝某C hing既資料.... 去左CA東未玩.... 特此獻上report....

-- 等齊人, 上左15:00開既CA大巴, 16:10落車, 酒店取房
-- 仲有時間, 休息既休息, 按腳既按腳
-- 18:30已經到K房, 媽咪入黎招呼左2句, 之後話開會 ...
睇完全文

按埋推薦喇

多謝師兄詳細分式報告:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

c hing thanks for your report:smile_30: :smile_30: i agree

引用:
原帖由 弓起發財 於 2009-12-29 11:12 AM 發表 查看引用來源
媽咪 ok嘛..做到野嘛-0- 希望無介紹錯啦0.0"
之前c hing提供既媽咪電話... 試打左一次無人聽....
之後打另外一個c hing提供既媽咪電話.... 通左....

so 今次唔係x芳媽咪訂房.....

另外想大家統計下.... 究竟東未搵媽咪會好d, 定係x強經理會好d?

好正哦, 恨死人....

E間野, 除非同個阿媽熟, 私人留件靚女,  
否則9成要吃扒

多謝ching報告

Thx comparison report..

前往最後回覆