上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳Part 8 (河北妹見義勇為令我險做烈士,另Part 9已推出在125#)

收藏  |  訂閱
137  8.9k

好精彩..請繼續出帖

引用:
原帖由 孟波 於 2009-9-15 00:23 發表 查看引用來源
多謝c-hing與河北妹之奇遇part8報告...真係一波未平...一波又起喎...c-hing努力呀...等你下part呀..:smile_30: :smile_30: :smile_38:
(預告:PART 9---同河北妹回房開戰苦盡甘來篇)---不同寫作風格,保證絕對香艷

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-15 00:28 發表 查看引用來源
好精彩..請繼續出帖
(預告:PART 9---同河北妹回房開戰苦盡甘來篇)---不同寫作風格,保證絕對香艷  請繼續捧場:smile_38:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

(預告:PART 9---同河北妹回房開戰苦盡甘來篇)---不同寫作風格,保證絕對香艷  請繼續捧場:smile_38:  
明晚出嗎?

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-15 12:27 AM 發表 查看引用來源

我不是作小說,是我的真人親身經歷,有當晚團友可作證:smile_38:
不過這次經歷真的夠特別難忘,我才特地出長篇post同大家分享
我意思不是话你作啊....是你好像写小说甘咋:smile_13:

打左咁多重未到戲玉=.=

引用:
原帖由 弓起發財 於 2009-9-15 12:33 AM 發表 查看引用來源
峰迴路轉,又緊張刺激,我真係晚晚都追睇

引用:
原帖由 弓起發財 於 2009-9-15 00:33 發表 查看引用來源
你想睇戲玉定戲肉:smile_40: (預告:PART 9---同河北妹回房開戰苦盡甘來篇)---不同寫作風格,保證絕對香艷  請繼續捧場:smile_38:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-15 00:30 發表 查看引用來源

明晚出嗎?
按照現在趕文進度,應該可以:smile_42:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-9-15 00:31 發表 查看引用來源

我意思不是话你作啊....是你好像写小说甘咋:smile_13:
SORRY,算我誤會了,(預告:PART 9---同河北妹回房開戰苦盡甘來篇)---不同寫作風格,保證絕對香艷  請繼續捧場:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆