上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.3k

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-5 02:15 發表 查看引用來源

COPYBOY 團一向都信譽良好 !!! 你唔好亂講呀 !!! :smile_53:
我都稱讚緊COPYBOY 團,何來亂講:smile_41: 恕我直言,你似語無倫次多D:smile_22:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-9-5 02:15 AM 發表 查看引用來源

非也 ~~
小弟 路過 ,順便支持下 者 :smile_15:
CP 此地 小弟好少去 ~~~
如時間合適 , 我都好想下 COPY 師兄淫樂一下   
哈哈, 飯堂無人, 原來pccw過左嚟呢邊!
星期一見

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-9-5 02:15 發表 查看引用來源

非也 ~~
小弟 路過 ,順便支持下 者 :smile_15:
CP 此地 小弟好少去 ~~~
如時間合適 , 我都好想下 COPY 師兄淫樂一下   
玩女多年漸無新意,跟團會令你感受到多人同玩嘅特別樂趣

:smile_o05: 感謝經驗分享

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-5 02:22 AM 發表 查看引用來源

陪飲陪坐 ... 有時都幾撚過癮架 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 jchik743 於 2009-9-5 01:31 發表 查看引用來源
感謝經驗分享 :smile_40: :smile_40: :smile_40:
感謝你入來支持

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-5 02:22 AM 發表 查看引用來源

後生講𨳊屎 ,人老講舊事 ~~~ :smile_13:
以前唱 K 最少 mark 2 個女女 ,依家坐成晚都可能祇係同 DJ 飲
不過 ~~~ 開心咪得囉

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-9-5 02:31 發表 查看引用來源

後生講𨳊屎 ,人老講舊事 ~~~ :smile_13:
以前唱 K 最少 mark 2 個女女 ,依家坐成晚都可能祇係同 DJ 飲
不過 ~~~ 開心咪得囉   
師兄所言甚是,有時上來都只是攬下女開心數小時,都未必帶上房

引用:
原帖由 leong12345 於 2009-9-5 02:22 發表 查看引用來源
:smile_o05: 感謝經驗分享
感謝你入來支持,不過小弟經驗相比此區很多師兄只怕是50%都無

如果版友 (Tomcatchiky_tsuikolap)
入來再相聚便好了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆