上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

ching , 係呢 ... 你又點會咁清楚既 ? 仲可以搵到張單 ? :smile_38:

多謝r兄報告!:smile_38:
一定支持你:smile_38:

引用:
原帖由 earth008 於 2009-8-6 06:16 PM 發表 查看引用來源

我都睇到,問下傘!

多數開房二千幾低消間房,十個人,都座十條女啦!

點都同經理,媽咪deal 好酒買幾送幾,

因為都系海鮮價,睇你牙力!

另叫人送七喜,綠茶野!無胃浪費錢!

無得送米
如果乜七都冇得送 , 咪第 1 ROUND 叫啤酒剛剛過 MIN PAY , 之後帶女轉場玩 , 再返討論區開名唱哀佢 !

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 06:21 PM 發表 查看引用來源

張單幾錢都好

除返人頭 每位380 就真係唔貴囉:smile_o10:
睇單應該係飲左幾多野收幾多錢 !

第二三項又真係搶錢既
每樣都成舊架wo.....

引用:
原帖由 飛機王 於 2009-8-6 06:39 PM 發表 查看引用來源
第二三項又真係搶錢既
每樣都成舊架wo.....
開房費 ( 頭六項 ) 連兩個 DJ 都九百 ! :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:23 PM 發表

張單收大左五六百左右 , 可能苦主係生客加新手 , 所以冇乜野優惠 !

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
第一次進場

都好正常吖

係 d 主任或經理唔識留客唧

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:40 PM 發表 查看引用來源

開房費 ( 頭六項 ) 連兩個 DJ 都九百 ! :smile_o08: :smile_o08:
如果係十一個人,
每人一百都不用,
在CP算可以了!:smile_o10:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:40 PM 發表

睇師兄你回 post

好似對哩間場無咩好感咁喎:smile_35:

今日唔見d傻仔基x四,x星矢出帖反0既,oh sorry,有曬證據,俾其他ching小到反唇就有:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆