上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.0k

我條野個頭上面好似有D肉連住D皮
我係咪K胎??????

引用:
原帖由 包皮男 於 2009-7-30 10:43 AM 發表 查看引用來源
我條野個頭上面好似有D肉連住D皮
我係咪K胎??????
係咪咁?
我都有,點算?:')

回覆 22# 的帖子

皮之友, 你係咪星期二12:30去睇果個

今晚自己拆開o左, wah...... ok靚仔wow... 見頭, 但側邊d黑線好核突.... :smile_35: :smile_35:  依家諗住去過花酒浴:smile_24:

各位ching,小弟約左下星期割包皮,姑娘叫我自己剃毛先,想問問各位ching 用乜方法剃最小損傷? 用乜剃刀好? 會落剃鬚膏定其他既黎剃? 陰囊d毛需要剃嘛?

我昨晚岩岩做完手術,好踵呀而家,碰到小小野都痛,昨晚好似仲有小小血,而家好左,但係我無用沙布包住條野,我係博愛醫院做,佢開左d止痛藥同支消踵藥膚俾我,有無人知道支藥膚係咪用綿花棒抹係個龜頭 定係 係個陰徑到?

同埋佢叫我每次小便完用蒸餾水沖,再用沙布吸乾,

但之前好似有人話用水會仲踵,用個集生理鹽水會好d?

引用:
原帖由 win173 於 2009-7-30 08:51 PM 發表 查看引用來源
皮之友, 你係咪星期二12:30去睇果個

今晚自己拆開o左, wah...... ok靚仔wow... 見頭, 但側邊d黑線好核突.... :smile_35: :smile_35:  依家諗住去過花酒浴:smile_24:
唔系..............又好似系.............唔記得了

引用:
原帖由 carryouhome 於 2009-7-31 12:36 AM 發表 查看引用來源
傷口掂到條庫會好痛,點算
用紗布包會唔會好d,有四方有消毒果d,唔系崩帶喎

引用:
原帖由 avenhui 於 2009-7-31 12:02 AM 發表 查看引用來源
各位ching,小弟約左下星期割包皮,姑娘叫我自己剃毛先,想問問各位ching 用乜方法剃最小損傷? 用乜剃刀好? 會落剃鬚膏定其他既黎剃? 陰囊d毛需要剃嘛?
我就只系用剪刀剪到短一短,但無剃光,我覺得剃毛的意義系唔左住做手術,但唔知其他醫生唔知比唔比呢.?

引用:
原帖由 95102348 於 2009-7-31 06:09 AM 發表 查看引用來源
我昨晚岩岩做完手術,好踵呀而家,碰到小小野都痛,昨晚好似仲有小小血,而家好左,但係我無用沙布包住條野,我係博愛醫院做,佢開左d止痛藥同支消踵藥膚俾我,有無人知道支藥膚係咪用綿花棒抹係個龜頭 定係 係個陰徑到 ...
我地消踵系食藥,無用藥膚喎,不過你問我就覺系查落踵果d位到,即系頸同個底掛,洗淨隻手用手查好過綿花棒啦.
唔好咁快用水直接洗個傷口,去廁所唔好弄濕個傷口就得,唔駛下下洗掛......
洗傷口用洗傷口d水紫色果d水(系咪等如生理鹽水呀?)用綿花輕輕印輕輕抺,平時出街包一包好行d
以上個人意見,唔知啱唔啱架

唔該樓上,我想問下,想出街用無菌沙布,即係四方個隻包個圈,再用醫生膠布封一封咁就ok?但到時想小便咪要重新整過?
仲想再問一下,沙布可唔可以包埋縫針個個位?即係頭後面個頸位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆