上一頁下一頁
發新話題

有相~~黑仔~~8月1 號星期6電子音樂派對 請pm

收藏  |  訂閱
55  3.3k

我要著白衫

引用:
原帖由 k2231 於 2009-7-20 11:05 AM 發表 查看引用來源
你識小妍同yoyo架:smile_o10:
係呀
有咩問題??????????

係咪自已就咁去就得?  唔駛等埋你地?  因為我同fd一齊去
去果d人係你全部識得?  定係會有路人架?

引用:
原帖由 159456321 於 2009-7-21 04:14 AM 發表 查看引用來源
係咪自已就咁去就得?  唔駛等埋你地?  因為我同fd一齊去
去果d人係你全部識得?  定係會有路人架?
你可唔可以pm我傾

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Traffic Light ~Magic Matching Night^^*~
you dont wana missed it~
Ladies in White dressing code get FREE ENTRY by mid night!
be there early Ladies~~~
and first 100 Ladies wil get a Special *Traffic Light Cocktail*

be there or be square *=P
Cheers~~~

[quote]原帖由 334 於 2009-7-21 12:18 PM 發表 查看引用來源
i go

以經add了你
不過請del個msn

引用:
原帖由 leon24753396 於 2009-7-17 03:43 PM 發表 查看引用來源
唔明點玩法bor:smile_o10: :smile_o10:
請睇第二頁:smile_o10:

引用:
原帖由 ~~黑仔~~ 於 2009-7-18 10:29 PM 發表 查看引用來源
遊戲規則:

紅色貼紙:代表已有伴侶,或當晚已成了別人伴侶。
用途:男仕若決定該位女仕作為目標,便可上前貼上紅色貼紙。女仕若不接受,可以當面撕掉。

黃色貼紙:代表不想說明現時感情狀況,或正在考慮中。 ...
好0好玩wo  好似

超~~~~~~~好似黃帝選妃:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆