上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十回)gum仔生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  30.4k

十大有咩好呢?:smile_41:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-13 03:20 PM 發表 查看引用來源

勁左呀~
可能係上天既安排呀:smile_30:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-13 03:21 PM 發表 查看引用來源

小妹~~~~~~~:')
:smile_o01: 多謝你D印花呀...我仲差花輪頁齊晒我既第一套啦
:smile_o13: 仲有就係...你飲醉好過引呀:smile_o01:

引用:
原帖由 mui 於 13/7/2009 15:22 發表 查看引用來源

可能有人請我睇戲呀~ 鬼爸~:smile_o01:
又邊條仔呀~:smile_o01: 我地星期六可能睇戲喎~~

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-13 03:23 PM 發表 查看引用來源
十大有咩好呢?:smile_41:
會加多10分囉:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-13 03:23 PM 發表 查看引用來源
可能係上天既安排呀:smile_30:
安排我今日有運行:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 13/7/2009 15:23 發表 查看引用來源

:smile_o01: 多謝你D印花呀...我仲差花輪頁齊晒我既第一套啦
:smile_o13: 仲有就係...你飲醉好過引呀:smile_o01:
原來囷晚咁多嘢睇~~:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-13 03:23 PM 發表 查看引用來源

不如我問下fd有無人有花輪先~ 有就俾埋你

我想問下點解呀......................

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-13 03:23 PM 發表 查看引用來源
又邊條仔呀~:smile_o01: 我地星期六可能睇戲喎~~
18號呀~? 睇咩呀~ 蝦你? 我又去:smile_40:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-13 03:27 PM 發表 查看引用來源

不如我問下fd有無人有花輪先~ 有就俾埋你

我想問下點解呀......................
:smile_o01: :smile_o01: 我好耐未見過人喊得好似你甘盡興啦:smile_o01: .....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆