星探~~~

收藏  |  訂閱
36  2.7k

引用:
原帖由 MarTin_liu 於 2009-7-3 02:29 PM 發表 查看引用來源
- - 你要人比意見你都唔係POST係依區吧..
樓主好得意架, 上個post 去到後期先爆d正野經歷
吾知今次係咪呢

有心呃人嗰啲, 俾得卡片妳, 上面啲資料咁係有落過心機去砌架啦...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-3 02:23 PM 發表 查看引用來源

關引人入性事咩??????? 唔通個間公司係av 公司...:smile_o01: :smile_o01:
又係喎:smile_30:

引用:
原帖由 Amanda_lady 於 2009-7-3 02:15 PM 發表 查看引用來源
Hello~~各位好耐無見啦~~~
上個星期我係中環放工.......係IFC shopping~~~無啦啦有個男人走嚟叫我~~~
話自己係某model公司的星探.......佢話我好有資格做model......比咗張卡片我~~~
叫我有興趣就 ...
好多所謂model公司的網頁,都會有大量有名model,你會發現周文崎的資料在起碼10幾間model公司網頁可以找到,都話係自己公司旗下model,有幾真,真係你自己判斷

引用:
原帖由 Amanda_lady 於 2009-7-3 02:15 PM 發表 查看引用來源
Hello~~各位好耐無見啦~~~
上個星期我係中環放工.......係IFC shopping~~~無啦啦有個男人走嚟叫我~~~
話自己係某model公司的星探.......佢話我好有資格做model......比咗張卡片我~~~
叫我有興趣就 ...
仲以為你同個星探有下文添..:smile_13: :smile_13:

等我都去ifc撞下你先~haha

貼出來睇睇

呢d都係小心d好,聽返電視講,model 呢行好少係街用星探發掘搵人

不過你咁靚女,唔做 model waste 左
hee hee

好想妳貼出黎睇睇:smile_o05:

引用:
原帖由 Cy_Gy 於 3-7-2009 15:09 發表 查看引用來源
呢d都係小心d好,聽返電視講,model 呢行好少係街用星探發掘搵人

不過你咁靚女,唔做 model waste 左
hee hee
really~~~

前往最後回覆