上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  113.8k

好, 咁大家講清楚喇, 唔好嘥時間

Ray...醒少少常幫忙。琴日成班兄弟撐你!
你而家乜Q野態度!

引用:
原帖由 RayC12 於 2011-10-12 12:22 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈, 我唔同大家傾計??
總之呢個係有人爆勇比我照做野,我再re read番,同各位大佬都認為係咁,好說話已經係前面我講左,總之你唔能好辣狗慶我!!!!!!!!

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 12:30 AM 發表 查看引用來源
你老味知唔知我講咩Q野呀??????睇到PM嗎?????仲要嬉皮笑臉?????尋晚你同我講咩Q野load得慢算Q數大家當笑話聽,你online緊大家刮你刮左成大半個鐘你9宿左去邊能度??????你老味我好好聲氣同你講野當我流料???????你想我 ...
pam...麻煩你睇下我個pm..真的要睇:smile_13:...我

咁既態度,爭少少風度,不喜勿插

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-12 12:35 AM 發表 查看引用來源

pam...麻煩你睇下我個pm..真的要睇:smile_13:...我
吊你老味收皮啦7頭~!!!!!!!!做緊野呀

引用:
原帖由 likesl 於 2011-10-12 12:35 AM 發表 查看引用來源
咁既態度,爭少少風度,不喜勿插
同佢唔熟, 唔可以比意見, 只能cd rom:smile_42:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-12 12:35 AM 發表 查看引用來源

你不如都出少句聲啦~~
你覺得一個人燥緊~~~
仲比佢見到一個佢唔想見到既人出現~~
你認為會點???

我係好認真~用平常心咁同你講GA~~
你自己諗清楚~~~

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-12 12:38 AM 發表 查看引用來源
你不如都出少句聲啦~~
你覺得一個人燥緊~~~
仲比佢見到一個佢唔想見到既人出現~~
你認為會點???
我係好認真~用平常心咁同你講GA~~
你自己諗清楚~~~
妖...點解而家要當我係on9...我個pm係關於條友既態度..如果唔關事..我都唔會出聲!!!!!!!!!!!!!

好, 你地話我唔同你地傾計, 我有邊次上親嚟呢度, 唔同大家打聲招呼先? 唔該可以睇返#2722
但係完全無人理我, PHOEBE覆返我, 我當然有來有回覆返佢,
但係其他人, 尤其係公主們或者其他女性, 上嚟同大家SAY HI, 就會HI返轉頭
唔通呢啲就係你地所講既大家一GROUP人?
我覺得我係比人遺忘既一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆