上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

引用:
原帖由 天使煌101 於 2009-6-2 03:36 AM 發表 查看引用來源
嘩,,,,,,,,,,太累呀,,,,,,,,,,我,,,,,睇到,,,,,:smile_42:
睇到點......無咩事發生丫麻........:smile_o01:

引用:
原帖由 gkkthiefthief 於 2009-6-2 03:48 AM 發表 查看引用來源
真刺激:smile_40:
對我自己都覺得好鬼死刺激~

引用:
原帖由 fatken115 於 2009-6-2 04:38 AM 發表 查看引用來源

其實我都好想試下肛交
不過我女朋友未試過
話怕痛
我都唔知點入手好
前輩可唔可以教下我
請睇返我呢個舊post希望可以幫到你,係詳細講關於肛交:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9523686&highlight=%2Bbcm

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-6-2 07:02 AM 發表 查看引用來源
辛苦哂,咁長篇真係有排打吖!支持

有野想問吓B姐(鬩讀權限20)係乜東東吖?
真係打到手軟架,仲要邊做野邊打,又唔可以比同事睇到.....
閱讀權限係指你0既積分在討論區可以閱讀一d人地set左權限唔係個個可以睇0既文章,
等如吹水帖就係要閱讀權限20,呢個權限會隨著你在討論區儲分而遞升,
你想知自己閱讀權限,指一指你頭像上面個細箭咀就看到了~

引用:
原帖由 @格古洛@ 於 2009-6-2 07:58 AM 發表 查看引用來源
多謝分享~支持你支持你~加油出多d post呀
呢d咁激0既post唔係成日有架~:smile_o06:

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-6-2 08:03 AM 發表 查看引用來源
好好 ar....我都睇到好多水..:smile_19: :smile_19: :smile_19:
真係咁勁~:smile_o03:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 08:58 AM 發表 查看引用來源
b 姐,早晨~~對唔住,借你地方,~~~~~
頭先喊到收唔到聲~~~~~~~~:smile_24: :smile_24: :') :')

我睇到簽名下面唔知幾時多左句野~~~:smile_24: :smile_24: :') :')
原來係衰人氹你,咁咪好囉傻妹做咩喊呀?
好令人羨慕.....呢d咁情深0既說話,真係講一千次也不夠.......:smile_o09:

omg
睇完妳扣人心弦的故仔,我很有興趣亦好希望妳應承我屌大妳個西:smile_o15: :smile_o09: :smile_o05: :smile_o06: :smile_o13: :smile_o07: :smile_o01: :smile_o11: :smile_o12:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 09:28 AM 發表 查看引用來源

都話我簽名下面多左句野呀~~~~原來係個衰人今朝靜靜雞打上去~~~:smile_24: :smile_24:
你地真係sweet,佢有你password去用同一個discuss account,
佢不但只唔私自刪你野,仲打句咁lum的句子上去,証明佢好尊重你愛你!!
一段感情有尊重有愛,夫復何求?

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 09:33 AM 發表 查看引用來源

唔知~~~~~好突然痳,一見到果下個心跳得好厲害~~~跟住就開水喉嘞~~~佢正衰人嚟,同事仲以為我做咩~~~~:smile_24: :smile_24:
傻豬黎0既,唔好喊啦知嗎?黎啦,bcm鍚啖先~:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆