上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.0k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:37 PM 發表 查看引用來源

YEAH!!証明seductive同我一樣都係識玩之人~:smile_47:
我前二晚都玩黎, high到......叫到拆樓咁

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-30 08:37 PM 發表 查看引用來源

水滴滴..........正喎
狗仔插後花園, 自己都望到d水係咁一滴一滴...... :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:39 PM 發表 查看引用來源

係呀~我同seductive一樣,一路插後門攪前面,整到滴晒汁~
哈哈....我幾年無玩喇......我識果d都唔比我玩......哈

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-30 08:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈....我幾年無玩喇......我識果d都唔比我玩......哈
咁識過件肯同你玩架籮~~

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-30 08:44 PM 發表 查看引用來源

咁識過件肯同你玩架籮~~
果個唔係妳呀........:smile_41:

:smile_40: :smile_40:

今晚玩唔玩後門呀~~~~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-30 08:45 PM 發表 查看引用來源

果個唔係妳呀........:smile_41:

:smile_40: :smile_40:
我有老公,又有sl架喇~~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 08:46 PM 發表 查看引用來源
今晚玩唔玩後門呀~~~~
呢幾日都玩唔到住啦~m緊~

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-30 08:39 PM 發表 查看引用來源

我前二晚都玩黎, high到......叫到拆樓咁
同老公定sl玩呀??
我基本上插前後都叫到拆樓咁~

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-30 08:50 PM 發表 查看引用來源

我有老公,又有sl架喇~~:smile_35: :smile_35:
唔緊要啦....識女仔又唔一定要...有野搞既...^^
岩傾既做朋友/網友.......都好呀......咩都講得.....:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆